Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Зустріч із випускником PDF Друк e-mail
Понеділок, 20 жовтня 2014, 10:22
 
alt  17 жовтня до рідної школи завітав випускник 2003 року Яновський Антон, боєць 34 кіровоградського батальйону територіальної  оборони, якому командування надало короткотривалу відпустку. Антона радо вітали вчителі, учні, яким колишній випускник розповів про нелегкі будні в зоні АТО. Особливу увагу звернув на моральну підтримку з боку рідних, які не лише переживають за його долю, а й розуміють важливість виконання ним громадянського обов’язку, справу захисту кордонів своєї держави.
  Днями раніше навчальний заклад в рамках волонтерської акції передав сім’ї Антона кошти, на які він придбав тепле взуття, тож він щиро дякував навчальному закладу за моральну й матеріальну допомогу. В ході зустрічі учні та вчителі подарували Антону книгу про школу, шкільну та національну символіку, листи, малюнки та власноруч виготовлені сувеніри. Через кілька годин після зустрічі Яновський Антон знову вирушає в зону антитерористичної операції. Тож ми щиро бажаємо йому сили духу, витримки у нелегкій справі за збереження цілісності держави та надійного ангела охоронця! Нехай Бог тебе береже, Антоне!
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019