Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Тиждень книги PDF Друк e-mail
Понеділок, 27 березня 2023, 10:06

  Щороку чарівна весна приносить до бібліотек України різноманітні свята.

З 13 по 17 березня в шкільній бібліотеці ім. Світлани Барабаш Олександрівська філія КЗ " Олександрівський ліцей №1" проходив Тиждень книги, який був насичений різноманітними, яскравими та інтелектуальними заходами.

  Тиждень розпочався з екскурсії до бібліотеки учнів 1-го класу, де маленькі «чомусики» дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні, про правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе в бібліотеці. Крім того, пройшлися вулицями «казкового містечка» бібліотеки та заглянули до " потаємної кімнати ", де живуть і відпочивають багато книжок.

  Наступного дня учні 2 класу завітали на виставку " Країна казкова - країна книжкова".

  Найцікавішим для дітей стала розважальна літературна програма, яка складалась з вікторин, загадок, розвиваючих ігор та читання українських казок.

  Учні 5- Б класу прийняли участь в акції " Працює книжкова лікарня " , де вони " лікували " підручники і надали їм друге життя .

  Але найцікавішим і найприємнішим виявилися зустріч з одинадцятикласниками , де за чашкою кави ми з ними розмовляли про все ... про політику , про війну, про добровольців, про любов до України , про обов'язок перед Батьківщиною.

А головне про них , бо вони майбутнє нашої України !!! Це на їх долю випаде нелегка робота , це вони будуть піднімати з руїн наші міста і села. Це вони збудують найкращу країну в світі !!!

Я в цьому переконана - з такою патріотичною молоддю у нас все буде Україна .

 

 

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019