Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Чорнобиль… PDF Друк e-mail
Вівторок, 25 квітня 2023, 12:57

  Чорнобиль… Минуло 37 років. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль.

  В Олександрівській філії КЗ «Олександрівський ліцей №1»  були проведені заходи до Дня пам`яті трагедії на Чорнобильській АЕС.

Бібліотекар Чипіга О.Б. підготувала книжкову виставку-спогад  «Чорнобиль – живий плач мертвої зони».

У понеділок , 24 квітня,  пройшли  виховні години , на яких учні ще раз перегорнули гіркі сторінки історії нашої країни:

виховна година "Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам’ять" (учні 4-А, 4-Б, класні керівники : Халаїм Г.В., Корнило Л.С. );

 бесіда «Твій біль, Україно, –Чорнобиль»  для учнів 5-х класів (Вихрист Н.О., Щур М.Д.);

 виховна година «Чорнобиль – чорний біль нашої землі» (7-А,7-Б класи, класні керівники : Бабич Л.А., Личак В.І.);

  година пам'яті «На Чорнобиль журавлі летіли» ( 6-А,6-Б, класні керівники : Глушина Н.Л., Лушпай Л.М.);

 бесіда «Чорнобиль не має минулого» (8-А, 8-Б , класні керівники: Левенець Л.В., Діброва А.Д.);

 година пам’яті «26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії» (9-А, 9-Б, класні керівники : Воєводіна Н.П., Береза Н.А.)

Учні 1-3 класів переглянули мультфільм  «Місто-привид. Книга-мандрівка. Україна» та обговорили ту страшну трагедію, яка сталась 37 років тому ( підготували захід: Вихрист Н.В., Подкопаєва С.В., Котенко Н.А., Марієнко О.А.).

25 квітня учні 10-11 класів побували на онлайн-екскурсія Національним музеєм «Чорнобиль» (підготували захід класні керівники : Токаренко О.В., Бондаренко А.М.).

  Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

 

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019