Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Донецький державний університет внутрішніх справ PDF Друк e-mail
Вівторок, 09 травня 2023, 09:53
5 травня представники Донецького державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч із педагогами та учнями Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1».
У рамках зустрічі заступник декана факультету права Пекарський Сергій Петрович та ряд викладачів презентували учням 10-11 класів відеофільм про Донецький державний університет внутрішніх справ, розповіли про умови вступу, особливості навчання, освітні
програми та напрямки підготовки курсантів і студентів. Підготували для старшокласників і правопросвітницьку лекцію на тему «Мінна безпека». Під час лекції гості акцентували увагу на тому, як відрізняти вибухонебезпечні предмети, види та способи їх маскування, групи знаків, що попереджують про небезпеку та правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Викладачі та курсанти першого курсу Факультету 1 "Право", серед яких була й випускниця 2022 року Колісник Софія, відповідали на запитання старшокласників щодо особливостей освітнього процесу, умов проживання та харчування, можливості займатися в спортивних секціях.
Учні отримали корисну інформацію, а деякі з них вже визначилися щодо майбутнього вибору кар’єри, яка буде пов’язана з юридичною та правоохоронною спеціальностями.

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019