Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Перший урок 2023 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 01 вересня 2023, 10:53

  Новий навчальний рік знову розпочинається зовсім не так, як хотілося б, а в умовах війни. Ми пам’ятаємо , що за можливість вчитися в рідній українській школі , ми завдячуємо нашим мужнім воїнам-захисникам. Тому

перший урок в Олександрівській філії  КЗ «Олександрівський ліцей №1» присвячений сьогоденню України, яка переживає найбільші випробування в новітній історії , - збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

         У 2 класі (класний керівник Вихрист Н.В.) на  першому уроці  діти пригадали державні символи, традиції нашої держави, визначили основні риси патріотизму та вшанували памʼять Героїв України. А також другокласники створювали ментальні карти « Після перемоги я…»

         Учитель 4 класу Котенко Н.А. провела урок на тему: «Переможний шлях до миру». Діти написали листи-подяки бійцям ЗСУ. Провели різні види роботи: блокпост «Я – українець», ребуси, загадки про символи, кросворди, присвячені козакам, флешмоб «Червона калина», виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання воїнів-героїв.

         У 5-А класі (кл.кер. Бондаренко А.М.) проведено урок  "Україна - це я, це - ти, це - ми!". Дітям представлена тематична презентація, вшановано імена Героїв, які віддали життя за нас на війні. Крім того,  діти розв'язували інтерактивні вправи на патріотичну тематику.

         Береза Н.А. учням 5-Б класу розповіла про воїнів-героїв нашої громади, які віддали на війні життя за нашу свободу та незалежність: Краплину Романа, Дмитра Пастернака, Василя Похила, Олега Швеця, Анатолія Касапенка.. Згадала й про маму нашої учениці Похил Аліни –  Юлія Похил є учасником АТО.

         Тема першого уроку 6-А класу " З любов'ю і відданістю  Україні". Діти ознайомилися із жорстокими реаліями сьогодення, обпаленими війною. Перегорнули сторінки подій 2014-2023 років, згадували імена наших героїв-земляків, які відлетіли птахами у вічність і живих; випускників нашої школи, учасників АТО, учасників повномасштабного вторгнення, курсантів військових закладів, цивільних і водночас військових, а також найрідніших людей наших учнів: батьків та родичів.

         З метою виховання справжніх патріотів своєї країни - поціновувачів національних традицій, історії, культури, славетного минулого нашого народу, вшанування ЗСУ й усіх причетних до справи захисту нашої країни, особливо Героїв, які віддали свої життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність у 6-Б класі (класний керівник Щур Марина Дмитрівна) було проведено Перший урок "Сильні. Вільні. Незламні!". Урок розпочався з локації "Ти як? Як твоє ментальне здоров'я" .

Наступні локації: "Ти як, козаче? Заповіт наших предків", " Ти як, герою? Пам'ять та вдячність", Ти як, націє? Герої серед нас", " Ти як, патріоте? Я син/донька України". На завершення діти виконали вправу "Золоте слово", під час якої виразили свою любов до України!

         Глушина Н.Л. зібрала учнів 7-А класу  на перший урок "Ми українці: честь і слава незламним". Під час уроку згадали імена тих, завдяки кому ми можемо приступити до навчання та здобувати гарну освіту. Діти знаходили  відповідь на головне проблемне запитання уроку: "Чому український народ є незламним?" та вшанували пам'ять загиблих воїнів ЗСУ хвилиною мовчання..

         Панорама "В єдності наша сила" була проведена для учнів 7-Б класу (кл.кер. Лушпай Л.М.). Учні зробили екскурс в історичне минуле держави, давали відповіді на цікаві питання, згадали героїв, які захищають рідну землю, дізнались про родичів учнів класу, які зараз на фронті, а також вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання

         Цікаво та змістовно пройшов урок на тему «Ми українці: честь і слава незламним»  у 8-А та 8-Б класах (кл.керівники Бабич Л.А. та Личак В.І.). Згадали про трагічну дату 24 лютого 2022р. та героїчний спротив української армії та сил самооборони. Вшанували пам’ять полеглих героїв нашої громади та відзначили внесок волонтерів Олександрівщини в наближення перемоги над  ворогом.

         У 9-А та 9- Б класах (кл.керівники Левенець Л.В. та Діброва А.Д.) було проведено урок «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ…».

         Десятикласники разом із Воєводіною Н.П. були активними учасниками  уроку на тему «Ми українці- честь і слава незламним. Знаємо. Памʼятаємо всіх , хто загинув за незалежність».

 

 
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019