Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День Миру PDF Друк e-mail
Четвер, 21 вересня 2023, 14:39
Із 2002 року рішенням Генеральної асамблеї ООН 21 вересня людство відзначає Міжнародний день миру. Асамблея заявила, що День Миру буде відзначатися як день глобального припинення вогню і відмови від насильства, запропонувавши всім державам і народам дотримувати припинення воєнних дій протягом цього дня.
Та це правило не для агресора. Сьогодні, у День миру, відлік часу новій добі росія розпочала черговим масованим ракетним обстрілом. І знову жертви, і знову нові руйнування, і знову горе. Та всупереч цьому терору українці свято вірять у перемогу. Ось і сьогодні всі учасники
освітнього процесу Олександрівської філії КЗ “Олександрівський ліцей№1” доєдналися до відзначення Міжнародного дня миру. Під час перерв учні створювали тематичні малюнки на асфальті, виготовляли символічні голуби миру, а на одній із великих перерв всі учні та вчителі стали учасниками флешмобу “Хай буде мир у нашій Україні!”, у ході якого висловили прагнення особистої участі кожного в прискоренні перемоги та наближення довгожданого миру.
Кожен клас у формі речівок висловив думки про те, що найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Діти побажали всім спокою, миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні. Власноруч виготовлених символічних голубів миру почепили на гіллях дерев на території закладу з надією про те, щоб голуб миру якомога швидше приніс найбільш очікувану звістку всіх українців.
А наостанок всі учасники заходу об'єднались у танцювальному флешмобі “Буде мир над Україною! |Буде мир - і будем ми! ”

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019