Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День захисників і захисниць PDF Друк e-mail
П'ятниця, 29 вересня 2023, 11:21

  День захисників та захисниць України – це можливість вшанувати воїнів будь-якої статі, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини. Цього дня прийнято згадувати не лише героїв сьогодення, які щодня боронять кордони нашої держави від країни-агресора, але й ветеранів війни, наших предків козаків, які виборювали право на незалежність.

 Нову дату обрали зовсім не випадково. Споконвіку Пресвята Божа Матір була захисницею воїнів-захисників. Традиція дуже давня і походить ще від часів Київської Русі. Козаки навіть називали Покрову своєю заступницею і завжди молилися Діві Марії перед початком важливих битв.

 Все, що роблять діти, то завжди від душі. З 20 по 26 вересня учні Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» проводили благодійний ярмарок , де продавали солодощі, випічку, прикраси з бісеру, патріотичні браслети, мило ручної роботи та багато інших чудових речей, які створили власноруч. 

Як результат –  30 000 грн було зібрано для наших захисників . Виручені з продажу кошти школярі передадуть на придбання дрона вітчизняного виробництва військовослужбовцям 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, в якій служить випускник школи – Денис Ясенко.

  Протягом тижня класні керівники 1-11 класів проводили виховні години , вікторини, урок мужності «Герої рідного краю»,  вчителі фізичної культури організували змагання між учнями 10 та 11 класів приурочені до Дня козацтва, вшановуючи  відважних українців та українок,  які б'ються за свободу та незалежність нашої держави. Конкурс складався з наступних змагань:

1.     Естафета «Гулівер» - стрибки в довжину.

2.     «Конвеєр» - передача м’яча над собою.

3.     Дартс .

4.     Підтягування.

5.     Естафета «Ягоди».

6.     Перетягування линви.

Гарний настрій та багато позитивних емоцій отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували спортивні здібності, згуртованість та дружбу. Заслужену перемогу вибороли одинадцятикласники  .

Захід був цікавий та насичений.

 

  Цікаво та змістовно пройшов захід до Дня захисника та захисниць України, проведений у районній бібліотеці для учнів 8-А та 8- Б класів Олександрівської філії. Школярі ознайомилися з історією походження свята, почули захоплюючу розповідь завідувача місцевого краєзнавчого музею Білошапки В. В., поринули в світ поезії Поцилуйко Н. М. та показали знання з історії у вікторині.

 

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019