Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції PDF Друк e-mail
Четвер, 14 грудня 2023, 13:10

      14 грудня ми відзначаємо сумну дату в новітній українській історії – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. День встановлений в Україні згідно з Указом Президента від 10 листопада 2006 року на згадку про завершення 14 грудня 1986 року будівництва саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС.    

  Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики.  Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, багато з яких заплатили за це власним життям і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення.

  До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Олександрівській філії  КЗ «Олександрівський ліцей №1»були проведені такі заходи:    

- книжкова виставка «Трагедія Чорнобиля»;           

- інформаційна хвилина «Наслідки аварії» ;

- фотовиставка до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС «Пам’ятаймо їх подвиг».

 

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019