Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Новая немецкая медицина. Советы от немецкая медицина. Клиника немецкой семейной медицины. Почему в израиле хорошая медицина. Главные новости медицины израиля. Медицина в израиле отзывы. Аденома простаты лечение. Быстрое народное лечение аденомы простаты. Аденома простаты и простатит. Легкий способ перестать курить. Как перестать курить уже сегодня. Как перестать хотеть курить. Уход за кожей лица. Качественный уход за кожей летом. Домашний уход за кожей. Боли на ранних сроках беременности. Быстрое лечение на ранних сроках беременности. Ощущения на ранних сроках беременности. Воспаленные гланды лечение. Чем лечить воспаленные гланды дома. Воспаленные гланды симптомы. Прыщи на лице как избавиться. Как навсегда избавиться от прыщей с лица. Прыщи на подбородке как избавиться.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Акція "Два серця в полоні" PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 березня 2024, 08:32
16 березня в багатьох містах і селищах України відбудеться всеукраїнська акція «Два серця в полоні» на підтримку полонених та зниклих безвісти оборонців та цивільних осіб. Щодня, у полоні великих металевих кліток тримають тисячі крил, закутих ланцюгами. Птахи, що мріють про вітер у крилах та спів над вільними просторами, змушені мовчати, зв'язані нитками неволі… Наші птахи-оборонці народжені бути ВІЛЬНИМИ та повинні бути звільнені з ворожого полону!
Тож сьогодні вся наша школа долучиласяся до цього дуже важливого заходу. Ми не повинні допускати, щоб на подібних акціях стояли одні мами чи дружини, ми з ними повинні стояти поряд. У той час, коли ми живемо звичайним життям, радіємо, сміємось, відпочиваємо, перебуваємо в полоні свят, наші герої — в полоні, у тортурах. 
 Сучасній вільній людині навіть важко уявити, яких мук і страждань зазнають вони. Психологічне й фізичне насильство, жорстокі катування, голод, нелюдські умови перебування – це щоденні реалії військовополонених.
З початку повномасштабного вторгнення відбулося понад 30 обмінів полоненими, про які повідомлялося публічно, з російського полону вдалося звільнити більше трьох тисяч наших захисників. А скільки їх там, у страшному пеклі російського полону, ніхто точно не знає. Скільки захисників, які безвісти пропали й, можливо, теж перебувають у лабетах полону, знову ж ніхто не знає… Серед них і випускники нашої школи, чоловік нашої працівниці, численні захисники нашої Олександрівської громади, фото яких  діти тримали в руках:
 - Андрія Єгорова, випускника школи, офіцера ЗСУ, який потрапив у полон навесні 2022 року та засуджений рашистським судом на 26 років;
- Польового Павла, випускника 2016 року, однокласника Андрія Єгорова, морського піхотинця, який потрапив у полон навесні 2022 року, закатованого і замордованого росією, його тіло чекає на вічний спокій в олександрівській землі;
- Олександра Русецького, випускника 2002 року, який із перших днів повномасштабного вторгнення на фронті та пропав безвісти навесні 2022 року під Новотошківським на Луганщині;
 
- Олександра Ромашина, випускника школи №2, морського піхотинця, який потрапив у полон навесні 2022 року та засуджений рашистським судом до 30 років;
- Миколи Птухи, жителя Олександрівки, танкіста, який пропав безвісти у грудні 2023 року на Бахмутському напрямку; 
- Віктора Вихриста, випускника школи №2, офіцера ЗСУ, який пропав безвісти навесні 2022 року  на Авдіївському напрямку;
- Юрія Смалиуса, жителя Олександрівки, який добровольцем став до лав ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення та пропав безвісти навесні 2022 року на Луганщині.
- Шмарка Сергія, випускника школи №1, мобілізованого, який пропав безвісти у листопаді 2022 року  біля Первомайська Донецької області;
- Дмитра Гончаренка, випускника нашої школи, що пропав безвісти 2022 року.
І цей список аж ніяк не повний. Багато імен не названо, про багатьох ми не знаємо, але це біль не лише рідних і близьких, це біль кожного жителя нашої громади, кожного українця.
Зі словами: «Не мовчіть, полон убиває!», діти звернулисьсь до кожного громадянина нашої держави, до всієї світової спільноти. Світ повинен знати правду про жахіття і трагедію нашого народу.
Ми повинні пам’ятати кожного захисника, кожного, хто зупинив стрімкий напад ворога, хто ціною власного життя чи здоров’я виборює нашу свободу й незалежність.
До сьогоднішньої акції «Два серця в полоні» приєднались рідні військовополонених та тих захисників, які вважаються зниклими безвісти: матері Андрія Єгорова та Олександра Ромашина, донька Юрія Смалиуса, дружина Миколи Птухи.  
Ведучі акції звернулись до них зі словами глибокої вдячності за мужніх і безстрашних Героїв, за силу духу, за стійкість і віру в повернення найрідніших, яка додає всім сили. А ще діти подарували їм паперових голубів, як символ підтримки та віри в якнайшвидше повернення дорогих серцю людей до рідної землі, рідного дому.
На завершення заходу діти, учасники гуртка гітаристів «BendERA», разом із керівником Олексієм Анатолійовичем Зайцем виконали пісню «Українське сонце зійшло», яка, по суті, теж є символічною для нашої країни. Ми віримо в те, що настане час, коли наша країна буде звільнена від останнього московського окупанта, а всі захисники повернуться додому живими й неушкодженими.

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019