Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Левенець Л.В. Урок геометрії в 11 класі з теми «Об’єми та площі поверхонь геометричних тіл»

Меню

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Урок геометрії в 11 класі з теми «Об’єми та площі поверхонь геометричних тіл» PDF Друк e-mail
Четвер, 06 листопада 2014, 19:36
 Урок проводиться у вигляді ділової гри «Трудовий ярмарок». Під час гри учні діляться на три групи, «проходять співбесіду» для «влаштування» на роботу до трьох підприємств. Допомагають проводити урок шість учнів, які грають ролі директорів та головних бухгалтерів підприємств. Рецензією є домашнє завдання, матеріалами співбесіди – самостійна робота, виконана на уроці. Самостійна робота складається із задач, які мають прикладний характер.
 

Тема уроку. Розв’язування прикладних задач з теми «Об’єми та площі поверхонь геометричних тіл»

Тип уроку. Уроксистематизації та узагальнення вивченого матеріалу у формі ділової гри.

Мета уроку. Повторити теоретичний матеріал по темі «Площі поверхонь та об’єми геометричних тіл»; систематизувати та узагальнити знання учнів. Застосувати математичні знання під час розв’язання прикладних задач. Формувати просторову уяву, розвивати бажання пізнавати нове, прививати інтерес до математики. Виховувати почуття відповідальності, вміння швидко і правильно приймати відповідні рішення; старанність у навчанні

Обладнання: мультимедійний комплекс, карточки завдання для самостійної роботи, моделі многогранників та тіл обертання, реферати, мікрокалькулятор.

 
Хід уроку

 

1 .Організаційна частина.  Повідомлення теми та мети уроку.

2. Мотивація навчальної діяльності.

Вчитель: Цей урок ми проведемо у вигляді «Трудового ярмарку». Я представляю вам «гостей» нашого уроку. Це директори та головні бухгалтери трьох підприємств. Кожен з вас «пройде співбесіду» для влаштування на роботу. Рецензією буде ваше домашнє завдання. Але для того, щоб добре «пройти співбесіду» необхідно повторити вивчений матеріал.

3. Узагальнення та систематизація понять ( фронтальне опитування з використанням мультимедійного комплексу

-         Які види многогранників ви знаєте ?

-         Які тіла обертання ви знаєте ?

 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019