Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Хоробрі серця PDF Друк e-mail
Вівторок, 31 березня 2015, 14:07
  Кожного ранку ми прокидаємося з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, що стане спокійно і тихо на Сході нашої країни, де виборюється право за мирне життя, де відстоюється цілісність та незалежність нашої держави.
Та попри наші надії й очікування, із засобів масової інформації чуємо про нові обстріли, про чиїсь обірвані життя.
Свідком та учасником подій, що відбуваються в зоні АТО став і наш земляк Бугаєнко Роман Іванович. Саме ці весняні дні принесли зустріч із ним учням 9 та 10 класів Олександрівського НВК №3 під час виховної години «Хоробрі серця», яку провели класні керівники Левенець Л.В. та Вихрист Н.О.
Роман Іванович про бої із сепаратистами, про життя між боями, про настрій військових, про не досить приємні моменти зустрічі із ворогом.
Емоційна розповідь Бугаєнка Р.І. була наскрізь пронизана патріотизмом, любов’ю до України, прагненням військових захищати кожну жменьку рідної землі, гордістю за те, що ми – українці, нащадки славних козаків, які ніколи не падали у відчай, боролись і перемагали.
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019