Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Кращі традиції, досвід та творчість педагогів Олександрівського НВК №3 – учасникам 44-го обласного зльоту молодих учителів Кіровоградщини PDF Друк e-mail
Вівторок, 31 березня 2015, 14:16
 Кращі традиції, досвід та творчість педагогів Олександрівського НВК №3 –
учасникам 44-го обласного зльоту молодих учителів Кіровоградщини
 
Учитель… Наставник… Педагог…
  Які прості слова, а вміщують у собі Всесвіт. Звучать вони гордо, піднесено і велично. Педагогом з великої літери не можна стати, ним треба народитись. Як говорив великий педагог В.О Сухомлинський: «Найважливіше завдання творчого вчителя – розпізнати, виявити, розкрити, виростити, виплекати в кожного учня його неповторно індивідуальний талант.»
  Учитель – це великий трудівник, який знає, які зерна, в який грунт і в яку пору треба посіяти, щоб вони проросли, налились, достигли і дали гарний урожай.
  Педагог – це безмежне море добра, краси, любові, ласки. Як говорив французький філософ-гуманіст Мішель де Монтень: «Коли твориш добро, сам переповнюєшся радісним задоволенням і виправданою гордістю, яка супроводжує чисту совість».
 Учителем не може стати будь-хто. Педагог – це посланець Бога. Саме він навчає, творить особистість. Учителі з великої літери залишаються ними до останньої хвилини свого життя, до останнього стуку серця.
Той, хто покликаний віддавати душу, серце, себе самого дітям, залишиться таким назавжди.
Особлива відповідальність покладена на тих, кому випала доля в такий нелегкий час ступити на освітянську ниву. Сьогоднішні події в державі вимагають від вчителя не тільки знань, а й патріотизму та чіткої громадянської позиції, віри в процвітання країни, її незалежність та цілісність.
24 – 28 березня в м. Кіровограді проходив 44-ий обласний зліт молодих вчителів, що проходив під гаслом «Патріотизмом народу міцна держава». В рамках цього зльоту відбулась екскурсія до Олександрівського НВК №3 (знайомство із роботою музейно-історичного комплексу навчального закладу).
28 березня 2015 року гостей радо зустріли директор НВК №3 Литвин Л.І., заступник директора з навчально-виховної роботи Лушпай С.П. та заступник директора з виховної роботи Брайко Л.Д.
Литвин Л.І. з молодими педагогами та їх наставниками пройшли Алеєю випускників. Далі Людмила Іванівна познайомила гостей із роботою музейно-історичного комплексу, провела екскурсію в музеї Вчителя та в іменних кабінетах.
Цікавою була розповідь Брайко Л.Д. про символіку навчального закладу, адже не кожен її має. А потім Лариса Дмитрівна познайомила гостей із виховною роботою, яка проводиться в НВК, запросила на гостини до музею народознавства.
Естафету знайомства із навчальним закладом продовжила Лушпай С.П., яка зустрічала делегацію в методичному кабінеті. Вона розповіла про роботу педагогічного колективу та продемонструвала матеріали творчо працюючих вчителів.
Бібліотекар навчального закладу Лушпай Л.М. познайомила присутніх із роботою бібліотеки – вітальні С.Барабаш. Лариса Миколаївна розповіла про свою відому землячку та випускницю школи Світлану Гавриленко – Барабаш, про спільну роботу бібліотеки з педагогічним, учнівським та батьківським колективами. Вона відмітила, що бібліотека в НВК №3 є справді «кабінетом №1».
Молоді педагоги та їх наставники поклали квіти до пам’ятника першій вчительці, який встановлений на території навчального закладу.
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019