Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Відпочинок у таборі «Нова хвиля» PDF Друк e-mail
Середа, 17 червня 2015, 07:39
 У період з 2 по 17 червня працював табір з денним перебуванням «Нова хвиля» Олександрівського НВК № 3. У таборі відпочивали 40 дітей. Виховний процес здійснювався відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів і здібностей дітей, з урахуванням їх віку, психофізичних особливостей, стану здоров’я та з використанням різноманітних інноваційних форм роботи.
2 червня 2015 року відбулося урочисте відкриття табору. А також вихованці відвідали святковий концерт до Дня Захисту дітей.
Вся діяльність оздоровчого табору проводилася у відповідності до затвердженого плану роботи. Згідно з режимом роботи табору діти виконували усі види роботи, починаючи з ранкової зарядки. Обов’язково весь персонал табору брав участь у табірній лінійці, де загони вітали один одного, начальник табору А.О. Кравченко повідомляла про план роботи на день.
Варто зазначити, що робота у таборі проводилася на високому рівні. Щодня вихованці табору були задіяні у різних гуртках, брали участь у різних видах спортивних змагань, були учасниками конкурсів, зустрічали гостей, малювали, розважались, а також не забували читати художню та періодичну літератури. Крім розваг та відпочинку діти знаходили час для розвивально-пізнавальний конкурсів.
У день закриття табору «Нова хвиля» вихованці поділилися враженнями та відзначили, що цей період був змістовним, цікавим, насичений незабутніми подіями, знайомствами та враженнями.
 
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019