Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Відпочинок у таборі «Freeland» PDF Друк e-mail
Середа, 17 червня 2015, 09:14
 Літній відпочинок – це не просто припинення учбової діяльності школярів. Це час для активного відпочинку і продовження освіти.
З метою організації літнього відпочинку дітей при Олександрівському НВК№3 був організований пришкільний англомовний табір з денним перебуванням « Freeland», в якому налічувалося 25 вихованців. Вік учнів 10-16 років. Тривалість табору 14 днів. Була розроблена програма літнього відпочинку. Її метою було створення умов для якісного відпочинку школярів, що сприяли б розкриттю і розвитку інтелектуального, фізичного, творчого потенціалу вихованців.
Тематичний напрямок роботи табору включав наступні пункти:
1. Патріотичний – заходи патріотичного, історичного і культурного характеру, які виховують у дітях любов до рідного краю, почуття гордості за свою країну, її історію та культуру.
2. Спортивно-оздоровчий- заходи, що пропагують здоровий спосіб життя ( ранкова зарядка, змагання, конкурси).
3. Творчий – заходи , що сприяють творчому розвитку дітей та їхній ініціативі.
4. Екологічний – заходи, направлені на вироблення у вихованців почуття відповідальності і поваги до навколишнього середовища, пропаганда здорового способу життя.
5. Освітній – заходи, направлені на поглиблення та вдосконалення знань , умінь та навичок вихованців у спілкуванні англійською мовою.
Кожен день у таборі мав свою назву. В перший день відбулося відкриття табору. Була проведена урочиста лінійка, після якої в англомовному загоні « Smile» діти заповнили анкету англійською мовою. Вихованці взяли участь у рухливих іграх, де спілкувалися також англійською мовою.
У День англомовних країн, День Європи, День інтелектуала школярі мали змогу проявити свою ерудицію та інтелект. Вони брали учать у вікторині на знання цікавих фактів про англомовні країни, розгадували шаради , загадки і кросворди, спробували себе у конкурсі розумників і розумниць. Кращі знавці англійської мови вихованці табору Корсун Діана, Коробейко Аліна, Чепурнова Яна, Черкас Діана та В’юн Наташа розповіли про європейські країни - Іспанію, Швецію, Францію, Польщу та Німеччину.
Дуже сподобалась дітям гра « Що ? Де? Коли?» , яка була присвячена творчості англійських письменників і поетів. Кращі знавці були нагороджені грамотами.
У День краси та День індіанських племен вихованці мали змогу проявити свій творчий потенціал. Діти робили зачіски, манікюр, малювали, ліпили, перевтілювалися в індіанців. Всі заходи супроводжувала весела музика.
День історії був присвячений рідній країні. Вихованці взяли участь у вікторині « Чи знаєш ти Україну?» Переможці були нагороджені грамотами. Був проведений конкурс малюнків на асфальті « Моя Україна».
Декілька днів у таборі було присвячено спорту, здоровому способу життя та екології. Діти брали участь у першості табору з різних видів спорту: футболу, баскетболу, піонерболу. Був проведений конкурс малюнків « Ми за здоровий спосіб життя».
Дуже сподобався дітям День казки, де вони могли проявити свої акторські здібності. Вихованці інсценували англійською мовою уривки казок « Колобок» та «Попелюшка».
Під час перебування в таборі школярі здійснили декілька екскурсій вулицями рідного селища та відвідали місцевий краєзнавчий музей.
Підсумком роботи табору « Freeland» стало святом « До побачення, табір!»
Під час відпочинку школярі отримали багато задоволення, заряд енергії та бадьорості на наступний навчальний рік.
 
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019