Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День перемоги PDF Друк e-mail
Четвер, 12 травня 2016, 07:46
 Щороку в травні педагоги та учні Олександрівського НВК №3 відзначають День перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр.
Минув 71 рік з часу визволення нашої країни від фашистських окупантів. З тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною, ціною крові і сліз.
Все далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, хто подарував нинішнім поколінням світле майбутнє. Це Люди з великої літери – ветерани Великої Вітчизняної війни. Саме їх подвиг ми вшановуємо 9 травня, їм дякуємо за перемогу.
6 травня 2016 року в Олександрівському НВК №3 пройшли заходи, приурочені 71 річниці Великої Вітчизняної війни: учні початкової ланки (1-Б кл. – О.П.Чепурнова, 2-А кл. – Н.В.Вихрист, 4-А кл.-Н.А.Котенко, 4-Б кл. – Т.П.Костенко) згадали імена дітей-героїв часів Великої Вітчизняної війни, провівши виховну годину «Але хіба про війну мріють діти?» , класні керівники 5-11 класів разом з дітьми відтворювали хронологію подій війни та вшановували пам'ять солдатів на виховних годинах : «Хай буде проклята війна», «Пам’ятаємо тебе, Перемого!», «Ціна життя і перемоги».
У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Тож діти нашого закладу відвідали ветеранів Олександрівщини вдома та привітали їх з наступаючим святом Перемоги. Радо зустрічали учнів ветерани війни Сухина І.К., Опанасенко П.Т., Рула С.Г., а учні 4-их (кер. Котенко Н.А., Костенко Н.П.), 7-их (кер. Воєводіна Н.П., Мовчан А.В.), 10-го (кер. Левенець Л.В.) класів від щирого серця подарували листівки та букети квітів.
Потрібно зазначити, що перемогу здобували не лише воїни на фронтах, великий внесок зробили і партизани. Це відмітила вчитель історії Л.А.Бабич, провівши для дітей 5 класу екскурсію в музеї бойової слави нашого закладу.
Тож пам'ять про перемогу 1945 року збережемо назавжди у серці кожної дитини.
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019