Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Мелодія останнього дзвоника PDF Друк e-mail
Четвер, 09 червня 2016, 16:58
 Коли травневе сонечко зігріває усіх теплим промінням, коли квіти й дерева стоять в цвітінні, тоді приходить щире і трепетне, незабутнє свято – останній дзвоник. Його з нетерпінням очікують всі: учні перевідних класів – бо для них попереду три місяці безтурботних канікул, родичі і батьки школярів – бо їхні діти зможуть відпочити, вчителі – бо попереду відпустка. Але найбільше його очікують випускники, для яких 31 травня востаннє пролунає шкільний дзвінок.
Традиційно цей радісно - тривожний день, день підведення підсумків і планування майбутнього, відзначила й шкільна громада Олександрівського НВК №3.
Усіх присутніх гостей, учителів, учнів, випускників, батьків зі святом Останнього дзвоника привітала директор Литвин Л.І., яка відзначила якісну роботу вчителів та учнів протягом 2015-2016 навчального року, вручила 36 грамот учням-переможцям районних олімпіад, відмітила золотих медалістів закладу Коробейко Аліну, Чепурнову Яну та срібну медалістку Лапай Анну, які підтвердили високий рівень знань за результатами ЗНО та свої відзнаки «За особливі досягнення у навчанні».
Запрошена на урочисту лінійку голова Олександрівської райдержадміністрації Борота О.Д. висловила вдячність вчителям за те, що вони постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння та навички, педагогічну мудрість і терпіння, а також відмітила здобутки, перемоги та високий рівень навчальних досягнень учнів Олександрівського НВК №3, і разом із головою Олександрівської селищної ради Безпечним О.І. вручили грамоти, дипломи учням нашого закладу за навчально-виховну роботу та відмінні результати у Всеукраїнських конкурсах.
В цей день щиросердні привітаня також отримували випускники 2016 року від першокласників та учителів, які бажали усім обрати гідний життєвий шлях, орієнтуючись на ті знання, які отримували за шкільною партою .
Тож останній дзвоник в Олександрівському НВК №3 пролунав в кожному серці радісним літнім настроєм, вірою у завтрашній день, надією у подальші успіхи та перемоги.
 
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019