Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Мелодія останнього дзвоника PDF Друк e-mail
Четвер, 09 червня 2016, 16:58
 Коли травневе сонечко зігріває усіх теплим промінням, коли квіти й дерева стоять в цвітінні, тоді приходить щире і трепетне, незабутнє свято – останній дзвоник. Його з нетерпінням очікують всі: учні перевідних класів – бо для них попереду три місяці безтурботних канікул, родичі і батьки школярів – бо їхні діти зможуть відпочити, вчителі – бо попереду відпустка. Але найбільше його очікують випускники, для яких 31 травня востаннє пролунає шкільний дзвінок.
Традиційно цей радісно - тривожний день, день підведення підсумків і планування майбутнього, відзначила й шкільна громада Олександрівського НВК №3.
Усіх присутніх гостей, учителів, учнів, випускників, батьків зі святом Останнього дзвоника привітала директор Литвин Л.І., яка відзначила якісну роботу вчителів та учнів протягом 2015-2016 навчального року, вручила 36 грамот учням-переможцям районних олімпіад, відмітила золотих медалістів закладу Коробейко Аліну, Чепурнову Яну та срібну медалістку Лапай Анну, які підтвердили високий рівень знань за результатами ЗНО та свої відзнаки «За особливі досягнення у навчанні».
Запрошена на урочисту лінійку голова Олександрівської райдержадміністрації Борота О.Д. висловила вдячність вчителям за те, що вони постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння та навички, педагогічну мудрість і терпіння, а також відмітила здобутки, перемоги та високий рівень навчальних досягнень учнів Олександрівського НВК №3, і разом із головою Олександрівської селищної ради Безпечним О.І. вручили грамоти, дипломи учням нашого закладу за навчально-виховну роботу та відмінні результати у Всеукраїнських конкурсах.
В цей день щиросердні привітаня також отримували випускники 2016 року від першокласників та учителів, які бажали усім обрати гідний життєвий шлях, орієнтуючись на ті знання, які отримували за шкільною партою .
Тож останній дзвоник в Олександрівському НВК №3 пролунав в кожному серці радісним літнім настроєм, вірою у завтрашній день, надією у подальші успіхи та перемоги.
 
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019