Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Свято Першого дзвоника PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 жовтня 2016, 10:37
alt Атмосфера радості, піднесення й святкового настрою панувала з самого ранку на подвір’ї Олександрівської філії КЗ «Олександрівське НВО №1».
З особливим хвилюванням збігались до навчального закладу першокласники та одинадцятикласники. Для кожного із них це свято є найбільш пам’ятним: 35 першачків вперше переступили поріг школи, а найстарші 17 учнів в останній раз відзначають це хвилююче свято в стінах рідної альма-матір, тому й готувались по-особливому – з новою шкільною формою, дизайн якої створили самі, з танцювальним флешмобом, який старанно розучували до цього дня.
 Та найбільше, мабуть, хвилювалась сама школа – адже такого ж погожого дня 80 років тому вона вперше відчинила свої двері учням Олександрівки.
 
 
alt
alt
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019