Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Легко вогник запалити, та не просто загасити PDF Друк e-mail
П'ятниця, 02 грудня 2016, 09:27
alt  З метою вдосконалення роботи щодо збереження життя і здоров’я дітей у закладі із 07 по 11 листопада пройшов Тиждень знань Правил протипожежної безпеки на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити!»
Згідно з наказом було створено робочу комісію з проведення Тижня у такому складі: Голинська Н.О. –ЗЗВР, голова комісії; Зінченко О.О. – соціальний педагог, Марієнко О.А. педагог-організатор; Тищенко О.А. – психолог. План-графік і план-сітку було затверджено завідуючим філії, ознайомлено класних керівників та учнів закладу з матеріалами Тижня. Всі заходи, згідно плану було проведено.
 
Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки. Протягом тижня проведено бесіди, рольові та дидактичні ігри, спрямовані на формування в учнів ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя, поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань особистої безпеки та захисту життя; перевірено стан електричного, опалювального обладнання, приміщень та території, стан пожежних щитів та пожежного обладнання; перевірено наявність інструкцій, пам’яток з питань безпеки життєдіяльності і правил надання першої допомоги постраждалим від нещасних випадків.
Відповідно до тематики Тижня були проведені заходи:
1. Години інформування, бесіди на протипожежну тематику (1-11 кл);
2. Конкурс дитячих малюнків «Легко вогник запалити, та не просто загасити» (1-11кл.).
3. Конкурс аплікацій, загадок, віршів, ребусів на протипожежну тематику.
4. Акція «Пожежам – НІ!»
5. У бібліотеці навчального закладу були організовані тематичні експозиції, виставки книжкової літератури за темами, оновлена наочна агітація та куточки протипожежної безпеки.
6. Крім того, учні 6-А та 6-Б класу в рамках проведення Тижня здійснили екскурсію до Олександрівського ДПРЧ-29 (вч. Личак В.І., Марієнко О.А.)
6. Загальношкільна акція «Пожежам – НІ!»
7. Вікторина « Як я знаю правила пожежної безпеки»
За результатами розгляду матеріалів переможцями конкурсів стали:
 
- У конкурсі малюнків
Серед учнів 1 – 4 класів: Домрачов А. (1-Б кл.), Кучеренко А., Назаркіна М. (4-А), Осокіна А. (3-А), Рукосуєв А. (4-Б), Біло О. (3-А), Бондар Я., Лень Д. (2-А)
- Серед учнів 5 – 8 класів - Тарановська В. (5-Б), Волосян А. (6-Б), Білий Д. (5-Б), Штим В. (8-А), Кузнєцова А. (8-А).
У конкурсі аплікацій: 5-Б клас та 10 клас.
У конкурсі кросвордів, загадок та ребусів кращими визнано роботи : - кросворди і загадки, які підготували: Чернявський Б, Білий Р. (10), Винник В. (8-А), Зубенко Я. (5-А).
У конкурсі казок та віршів переможцями стали:
- Серед учнів 1 – 4 класів: Осадца Карина (5-Б клас. Казка складена шрифтом Брайля), Гладкий В. (4-Б)
- Серед учнів 5 – 8 класів - Кигим К., Левенець Б. (6-А).
- Серед учнів 9 -11 кл - Болюк Д. (10)
Загін ДЮР під керівництвом педагога-організатора Марієнко О.А. провів із учнями закладу акцію «Пожежам – НІ!»
Підсумки проведення Тиждень знань Правил Дорожнього руху на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити!» було оголошено на загальношкільній радіолінійці 14.11.2016 р. Учнів-переможців конкурсів нагороджено шкільними грамотами. 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019