Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День Гідності та Свободи PDF Друк e-mail
Вівторок, 06 грудня 2016, 18:49
 alt 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.
Протягом листопада в Олександрівській філії відбувались заходи щодо вшанування Героїв Майдану: виховні години на тему: «Наш дух не зламати, свободу не вбити», тематичні виставки літератури в бібліотеці, конкурс відеопрезентацій на тему: «Я і Революція Гідності», конкурс малюнків на тему: «Ми – діти України».
 
Класні керівники 10 та 11 класів (Журило Н.В., Левенець Л.В.) провели круглий стіл «Гідні нащадки своїх славетних предків». Учні виконували Гімн, обговорювали події Революції Гідності та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Дійшли висновку, що пам’ятна дата встановлена з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
 
Класний керівник 9 класу Діброва А.Д. провела урок мужності «Україна – це територія гідності і свободи». Епіграфом до уроку стали слова В. Симоненко, а саме: «Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину».
 
Учні середніх класів переглянули фільм «Моя Україна – велика держава».
 
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019