Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Підсумки V Всеукраїнського конкурсу «Перший раз в PR-клас» PDF Друк e-mail
Понеділок, 12 грудня 2016, 22:39
 3 грудня 2016 року на кафедрі реклами та зв'язків з громадськістю Інституту журналістики відбулась церемонія нагородження учасників V Всеукраїнського конкурсу «Перший раз в PR-клас».
Головні урочистості проходили в залі бібліотеки Університету Грінченка. На святкову зустріч приїхали понад 60 учасників з українських шкіл. Серед почесних гостей були присутні Горбенко Галина, директор Інституту журналістики; Кузнєцова Ірина, генеральний директор Агенства маркетингових комунікацій «Dialla Communications», член правління Всеукраїнської рекламної коаліції, офіційний представник Cannes Lions в Україні, організатор спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами» та ін.
Студенти кафедри реклами та зв’язків з громадськістю підготували святковий концерт з хореографічними та вокальними виступами.
У рамках церемонії нагородження відзначено почесними грамотами українські школи, учні яких взяли участь у конкурсі «Перший раз в PR-клас». Загалом переможців визначали за номінаціями: краща презентація, кращий плакат, кращий відеопроект. Зокрема, в головних номінаціях премогли:
Личман Дмитро – спеціальна відзнака від журі за створення відеороботи «Самовиховання – шлях до толерантності»;
Шапоренко Анастасія – гран-прі V Всеукраїнського конкурсу «Перший раз в PR-клас» за відеороботу на тему «Не змінюй реальність на віртуальність».
ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «ПЕРШИЙ РАЗ В PR-КЛАС»
Дипломами першого ступеня нагороджені :
Коротич Юлія та Вдовиченко Рита, учениці 10 класу за серію плакатів на тему: «Не змінюй реальність на віртуальність»;
Дипломами третього ступеня нагороджені:
Білий Роман з командною роботою – плакат на тему: «Здорове життя квиток у майбуття»;
 
Всі учасники та переможці конкурсу отримали почесні дипломи та грамоти. Спеціальні призи та подарунки для старшокласників підготували наші партнери: Європейський театрально-мистецький центр «Краків», Школа англійської мови Speak-up, Зоопарк «ХІІ місяців», Кінотеатр «Кінопонарама», Океанаріум, квест-кімнати QUESTIUM.
Зокрема, переможці конкурсу отримали у подарунок книги «PR в маркетингових комунікаціях» (автор: Курбан Олександр, викладач кафедри реклами та зв'язків з громадськістю, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент) та «Стратегічні комунікації» (автор: Дмитро Коник, кандидат соціологічних наук, доцент).
 
Всеукраїнський конкурс «Перший раз в PR-клас» є частиною соціального проекту Університету Грінченка. Мета конкурсу – познайомити школярів зі сферою соціальних комунікацій та спрямувати їх на обрання профілю подальшої діяльності (рекламісти, піарники, маркетологи, видавці та ін.), сприяти творчому самовдосконаленню школярів старших класів.
Цьогорічні теми конкурсу: «Здорове життя квиток у майбуття», «Самовиховання – шлях до толерантності», «Не бійся діяти експромтом», «Створимо кращу долю на своїй землі!», «Не змінюй реальність на віртуальність», «Панорама світу відкрита для тебе».
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019