Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Тиждень права в Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО №1» PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 грудня 2016, 18:16
05.12-09.12.2016 р.
altРозпочався тиждень права в навчальному закладі із проведення загальношкільної лінійки «Закон обов’язковий для всіх», під час якої учням нагадали їхні права та обов’язки.
Шкільним бібліотекарем Лушпай Л.М., оформлена книжкова виставка «Вивчаємо свої права та обов’язки», проведені бібліотечні уроки для учнів початкової ланки.
Соціальним педагогом Зінченко О.О. та практичним психологом Тищенко О.А. організовано та проведено тренінг «Мої права, мої обов’язки» (8-мі класи), годину спілкування «Знаємо свої права, виконуємо свої обов’язки» (6-ті класи), круглий стіл «Вмій відповідати за свої вчинки» (9 кл).
 
Класний керівник 11 класу Левенець Л.В. провела правовий брейн-ринг з учнями свого класу, під час якого діти продемонстрували свої знання з правознавства, національної символіки, історії України.
Класний керівник 6-А класу Бабич Л.А. організувала зустріч учнів з правником Олександрівського РВУМВС Гуровським Ю.В. Правоохоронець розповів дітям про те, коли вони досягають відповідальності за свої вчинки та зауважив, що за скоєні правопорушення наданий час відповідальність несуть їх батьки. Навів конкретні приклади.
Для учнів середньої ланки проводилася зустріч з представником поліції старшим лейтенантом Леоновою Я.Ю., яка розповіла про насильство в сім’ї та учнівському середовищі, правила поводження в таких випадках, а також повідомила про кримінальну відповідальність учнів.
Для учнів 9-10 класів лекцію на тему: «Права людини» провів начальник відділу «Олександрівське бюро правової допомоги» Чорний І.В. Він розкрив питання надання вторинної правової безоплатної допомоги, розкрив повноваження Олександрівського відділу та основні питання, якими вони займаються . Навів життєві ситуації у які може потрапити людина та шляхи їх вирішення.
Класними керівниками проведено тематичні години на теми: «Конвенція ООН про права людини», «Забезпечення прав людини в Україні».
Вчитель правознавства Опалатенко О.П. провів вікторину у 9-10класах на кращого знавця права. Учні залишилися задоволеними та пізнали для себе дещо нове і цікаве з курсу «Правознавства».
Результати проведеної роботи висвітлено на шкільному сайті.
alt
alt
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019