Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Ходить по землі Святий Миколай PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 січня 2017, 10:07
altСвято Миколая (19 грудня) відзначали особ¬ливо урочисто. Вважалося, що цей святий є за¬хисником усіх бідних і знедолених. Та найбільше його вшановували діти, для яких він був почес¬ним охоронцем.
В Україні до цього дня готували обрядодії. Ввечері Миколай заходив до оселі з подарунками. Якщо діти спали, Миколай клав подарунки їм під подушку.
Вручаючи кожному окремо гостинець, святий Миколай згадував усе те добре, що зробила ди¬тина протягом року,і соромив за нечемні вчинки. Відтак діти свято вірили в існування цього добро¬го захисника і намагалися не гнівити святого Миколая,який знає про все.
Крім того, в школах влаштовували цікаві ви¬стави, де головною дійовою особою був святий Миколай.
Олександрівська філія КЗ «Олександрівське НВО №1» не була винятком. Вихованці гуртків Олександрівського РЦДЮТ «Літературна творчість» (керівник Л.Лушпай) та «Фантазери» (керівник Н.Журило) підготували для учнів початкових класів та вихованців дошкільної групи музично –театралізовану виставу «Ходить по землі Святий Миколай».
Молодші школярі мали змогу не тільки дізнатись про дитинство та старші роки життя Миколая, а й отримати від Святого подарунки.
 
 
 
alt
alt
alt
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019