Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


спільні збори для учнів 11 класу та їх батьків з питань проведення ЗНО у 2017 році PDF Друк e-mail
Понеділок, 30 січня 2017, 08:55
alt18 січня 2017 року в Олександрівській філії КЗ «Олексаксандрівське НВО №1» відбулися батьківські збори на тему: “Зовнішнє незалежне оцінювання - важливий крок до здійснення мрії про вищу освіту ”
Це вже другі спільні збори для учнів 11 класу та їх батьків з питань проведення ЗНО у 2017 році, а саме: нормативно – правовою документацією, умовами, термінами реєстрації для проходження зовнішнього незалежного оцінювання та порядком його проведення у 2017 році. На збори також були запрошені адміністрація та вчителі-предметники. Вчителі, які викладають предмети в 11 класі, а саме: Мовчан А.В., Бабич Л.А., Береза Н.А., Воєводіна Н.П., Левенець Л.В., у своїх виступах звернули увагу на систему підготовки до ЗНО, надали поради щодо повторення матеріалу за 5-10 класи, запропонували тренуватися розв’язувати тести, які пропонуються для абітурієнтів on-line та відвідувати шкільні гуртки і факультативи. Заступник завідувача з навчально – виховної роботи Пиптя Світлана Петрівна розповіла про актуальні питання щодо підготовки та проведення ЗНО у 2017 році, ще раз познайомила з нормативними документами Міністерства освіти і науки України та Центру оцінювання якості освіти щодо організації та проведення Зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2017 році, акцентувала увагу на питаннях щодо підготовки до ЗНО-2017.
 
Також Світлана Петрівна обговорила з батьками та учнями результати реєстрації пробного ЗНО та організації реєстрації для участі в ЗНО-2017, надала рекомендації щодо правил прийому у вищі навчальні заклади та визначення предметів для тестування відповідно до обраної спеціальності, показала відео уроки проходження ЗНО та ознайомила з правилами його проведення.
Класний керівник 11 класу Левенець Людмила Вікторівна наголосила на тому, що на попередніх батьківських зборах вже розглядалися окремі питання щодо підготовки до ЗНО-2017, батьки і учні вчасно ознайомлені з нормативними документами та вимогами, тому вже готові до прийняття виважених кінцевих рішень щодо вибору ВНЗ та відповідних предметів для проходження ЗНО-2017; підкреслила, що завданням педагогічного колективу є надання організаційної та інформаційної допомоги, батьківського колективу - безпосередня допомога, підтримка учнів 11 класу та участь у процесі підготовки до ЗНО-2017, а учнівського колективу – відповідальне відношення до власної підготовки до ЗНО-2017. Класний керівник наголосила на тому, що в школі існує система роботи вчителів по підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання, постійно проводиться повторення вивченого матеріалу, учні виконують зразки тестових завдань та обговорюють їх разом з учителями. Також Людмила Вікторівна довела до відома присутніх календар проведення пробного ЗНО і ЗНО-2017 та наголосив на необхідності батькам та учням серйозно поставитися саме до організації та проведення ЗНО, тобто завчасно дізнатися про місце проведення ЗНО з відповідного предмету, продумати під’їзд до місця проведення та розрахувати час, необхідний для того, щоб дістатися до пункту, щоб не запізнитися та не втратити шанс на участь в ЗНО. Обов’язково з собою треба взяти всі необхідні документи: паспорт або свідоцтво про народження, Сертифікат на участь в ЗНО.
 
 alt
alt
alt
 
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019