Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Рідна мова – найбільший скарб людський PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 березня 2017, 17:21
alt  „Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає і своє довге життя, і свої сподівання, розум, досвід і почування...” – такими словами визначив Панас Мирний у свій час роль мови в житті народу.
З тих пір минув не один десяток років, та значення мови не зменшилось і в наші дні. У нашому закладі стало традицієї відзначати день рідної мови цікавими конкурсами та святами. Цього року 21 лютого педагог-організатор провела конкурсну програму «Юні мовознавці» серед учнів 4-х класів та «Юні філологи» між учнями 7-8 класів, у якій діти показали знання рідної мови та можливості інтерпретації її у різних творчих жанрах. Вчителі української мови провели цікаві інформаційні хвилинки. У нашому навчальному закладі ввійшла в дію акція «Говори правильно» та «Виправ товариша».
 
alt
alt
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019