Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Уход за лицом 30 лет. Лучший уход за кожей лица летом. Уход за лицом летом. Йога занятия для начинающих. Быстрые занятия йогой для начинающих видео. Занятия йогой дома. Как сделать макияж. Скажите как сделать макияж глаз дома. Как правильно сделать макияж. Диеты для похудения отзывы. Полезная гречневая диета для похудения. Лучшие диеты для похудения. Эффективные диеты для быстрого похудения. самая быстрая диета для похудения дома. Хорошая диета для быстрого похудения. Хронический гастрит лечение. Быстрое лечение гастрита желудка. Схема лечения гастрита. Имбирный чай для похудения. Полезное имбирное похудение отзывы. Имбирный напиток для похудения рецепт. Домашние упражнения для похудения живота. Большой комплекс упражнений для живота похудения. Упражнения для похудения живота быстро.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Шевченківські дні в школі PDF Друк e-mail
Середа, 10 травня 2017, 07:35
alt  Тарас Шевченко... Наш рідний, незабутній, величний, недосяжний і близький...
Пильний вартовий, що на сторожі нашого слова стоїть і десятиріччями нагадує нам, хто ми і що ми, „чиїх батьків діти”. Це він історію свого життя вважав частиною історії Батьківщини.
А тому, як і щороку, в нашій школі проходили Шевченківські дні, щоб не просто вшанувати пам’ять, а всім серцем відчути його невмируще слово. Слово Кобзаря лунало впродовж тижня щиро і гаряче.
З метою вшанування Кобзаря у школі проведено ряд заходів.
Вчитель української мови та літератури Мовчан А.В. провела конкурсу програму «Що я знаю про Шевченка?» серед учнів 6-х, 8-х класів, а от учні 11 класу згадали великого Кобзаря вирішуючи завдання ЗНО.
Вчитель української мови та літератури Вихрист Н.О. провела відкритий виховний захід «І мене в сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій… » з учнями 7 класу, інсценізувавши життя малого Тараса.
Бібліотекар Лушпай Л.М. провела цікаві бібліотечні уроки для учнів молодшої ланки та інтегрований урок української мови та літератури «Числівники в поезії Т.Г. Шевченка» під час якого учні 6-Б класу старанно знаходили і рахували числівники, розповідаючи вірші поета.
У шкільній бібліотеці діяла літературна виставка «Великий Кобзар».
alt
 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019