Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Тиждень правового виховання PDF Друк e-mail
П'ятниця, 08 грудня 2017, 11:00

З 04.12 по 08.12.2017 року в Олександрівській філії КЗ « Олександрівське НВО №1» проходив тиждень правового виховання. Протягом тижня були проведені такі заходи: У понеділок, 4 грудня, проведена тематична лінійка « Знай свої права, пам’ятай свої обов’язки»  

6 грудня відбулася зустріч начальника відділу «Олександрівське бюро правової допомоги» Чорного Івана Васильовича з учнями 9-х класів, який розповів про надання правової безоплатної допомоги, пояснив повноваження відділу та звернув увагу на права і обов’язки підлітків.  Учні залишилися задоволеними, тому що дізналися багато нового та цікавого з курсу «Правознавства».

У четвер, 7 грудня бібліотекар Лушпай Л. М., провела заочну мандрівку «Країна Правознавія» для учнів молодшої ланки.

8 грудня серед учнів 9-х  класів  учителем правознавства  Винник В.М.  проведено « Турнір правознавців».Командам  було запропоновано конкурси:

1.Знайомство.
2.Юридичний марафон
3.Конкурс капітанів
4.Чорний ящик
5.Як я знаю законодавство України
6.Конкурс детективів
7.Юридична консультація

Захід було спрямовано на розширення знань учнів про  права, свободи та обов’язки людини та громадянина, про органи державної влади України,  їх функції та повноваження, а також виховання в учнів почуття патріотизму, поваги до рідних, однокласників, учителів.  Змістом заходу було передбачено розвивати в учнів пам'ять, увагу, кмітливість; навчати їх швидко аналізувати проблему, ухвалювати рішення.


Переглянути фото


 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019