Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День відділу освіти PDF Друк e-mail
П'ятниця, 16 лютого 2018, 18:38

09 лютого 2018 року в Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО №1» проведено День відділу освіти. Метою даного заходу було забезпечення системної роботи з підвищення науково-теоретичного рівня методичної підготовки, професійної майстерності педагогічних кадрів та надання методичної допомоги в організації навчально-виховного процесу.

В рамках даного заходу були відвідані уроки та надана методична допомога у підготовці та їх проведенні, проведено анкетування, мета якого - відстеження та оцінка ступеня сформованості професійної компетентності вчителів та вихованості учнів, вивчення читацьких навиків учнів.

З метою поширення досвіду роботи в інклюзивних класах відбувся навчально- методичний тренінг з проблеми інклюзивного навчання. В тренінгу взяли участь заступники завідувача філією, асистенти вчителів, практичні психологи та соціальні педагоги. Вони мали можливість поділитися враженнями, досвідом та обговорити проблеми, які виникають під час навчання дітей з особливими освітніми потребами.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019