Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


«Тепло родинних сердець» в Олександрівській філії PDF Друк e-mail
П'ятниця, 18 травня 2018, 09:17

З метою виховання поваги до сім’ї, родинних традицій, залучення батьків до активної співпраці сім’ї та школи, спонукання до більш дбайливого й уважного ставлення батьків до духовного розвитку кожної дитини, формування творчої активності, ініціативи та здібностей учнів в Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО №1» реалізовано проект «Тепло родинних сердець», що проходив у декілька етапів.

 

На першому етапі проводилися засідання батьківських комітетів, батьківських зборів спільно з учнями, здійснювалося вивчення рівня художніх обдарувань батьків. Завданням другого етапу було створення стінгазет класу, кращого родинного дерева, малюнків про сім’ю.

Найцікавіший, третій етап, завершився проведенням виставки виробів родинних ремесел та загальношкільним святковим концертом родинних талантів.

Зокрема, 18 травня у районному будинку культури відбувся надзвичайно теплий, емоційний заключний етап проекту «Тепло родинних сердець». Родинне свято об’єднало зусилля трьох дружніх колективів: батьків, вчителів, дітей.

Кожна класна родина була неповторною, талановитою, творчою. Високий рівень майстерності, акторські здібності та мистецький талант дали змогу зворушливо, емоційно, розкрити власні здібності, творчу фантазію, досягнути гармонійного поєднання дитячого та дорослого бачення краси.

На святі звучали запальні, мелодійні та зворушливі пісні. Неперевершені танцювальні композиції демонстрували не тільки згуртованість класних родин, а й тонке відчуття прекрасного, невмирущу любов до мистецтва.

За плідну працю діти були нагороджені грамотами та подарунками, придбані за фінансової підтримки меценатів навчального закладу  - директора ДП «Фундукліївське ХПП» Зеленька В.П. та голови фермерського підприємства Дєдова В.В.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019