Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Пронулав перший дзвоник PDF Друк e-mail
Субота, 01 вересня 2018, 15:57

Приємно було після довгих літніх канікул зустрітись дружньою шкільною родиною на подвір'ї школи, привітати одне одного, побажати всіляких гараздів, зарядитись позитивною енергетикою на весь рік і відчути атмосферу свята. Усі разом - і діти. і вчителі, і батьки із задоволенням брали участь у пісенному й танцювальному флешмобах, фіксували цю подію в численних фотолокаціях.

А що за свято без торта? У нас він теж був! Правда, дещо символічний. Кожен клас отримав шматок із сюрпризом - очікуванням від нового навчального року та солодкими хлібними колосками із зернами знань, які припали дітям до смаку. батьківські збори пройшли теж нетрадиційно - у вигляді локації "Рідній школі бажаємо", де всі могли висловити свої пропозиції щодо поліпшення освітнього процесу та шкільного життя, а також побажати всього найкращого дітям та вчителям. Гарний настрій та святкова атмосфера стали головними атрибутами свята.

День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник в Олександрівській філії КЗ "Олександрівське НВО №1" — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть.

А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу. Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.



 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019