Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Пронулав перший дзвоник PDF Друк e-mail
Субота, 01 вересня 2018, 15:57

Приємно було після довгих літніх канікул зустрітись дружньою шкільною родиною на подвір'ї школи, привітати одне одного, побажати всіляких гараздів, зарядитись позитивною енергетикою на весь рік і відчути атмосферу свята. Усі разом - і діти. і вчителі, і батьки із задоволенням брали участь у пісенному й танцювальному флешмобах, фіксували цю подію в численних фотолокаціях.

А що за свято без торта? У нас він теж був! Правда, дещо символічний. Кожен клас отримав шматок із сюрпризом - очікуванням від нового навчального року та солодкими хлібними колосками із зернами знань, які припали дітям до смаку. батьківські збори пройшли теж нетрадиційно - у вигляді локації "Рідній школі бажаємо", де всі могли висловити свої пропозиції щодо поліпшення освітнього процесу та шкільного життя, а також побажати всього найкращого дітям та вчителям. Гарний настрій та святкова атмосфера стали головними атрибутами свята.

День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник в Олександрівській філії КЗ "Олександрівське НВО №1" — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть.

А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу. Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.



 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019