Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Свято «Осінь щедра, осінь золотава» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 12 жовтня 2018, 11:04

З метою розширення знань дітей про пори року, їх особливості, прикмети та в рамках проведення декади, приуроченій 100-річчю від дня народження    В.О. Сухомлинсього, вчителем початкових класів Халаїм Г. В. , було організоване свято «Осінь щедра, осінь золотава».   Зміст і методика даного заходу була спрямована на розвиток в дітей логічного мислення, спостережливості, уваги, пам»яті, зв»язного мовлення та духовного розвитку.

Учні 4-А класу (Маляр А., Гетьман А., Лівашкевич Ю., Дигдало Н.) із захопленням розповідали за що вони люблять осінь, а 1-А клас звеселили всіх  пісенькою « Що нам осінь принесла?» .

Гриневич Діана (4-Б кл.) та Чернявська Марина ( 4-Б кл) запросили  панну Осінь (Бондар Ярославу)   на свято, яка розповіла з якими дарунками вона завітала. Учні 1-Б класу теж допомагали Осені і принесли багато овочів та фруктів.

Золота пора не сама завітала, а привела з собою трьох братів : Вересня ( Мільченко Антон, 4-А), Жовтня (Майданник Євгеній,4-А), Листопада ( Воєводін Олександр, 4-А), яких діти впізнавала за описами . 

Пісенна композиція «Золота Осінь» ( 2-А кл.) та музична феєрія «Королева Осінь» (3-Б кл.)  у виконанні учасників свята не лише викликали захоплення, а й дали подумки потрапити в музичну осінню казку.

Учні 3-А класу  запросили до великої та дружньої гарбузової родини інсценізацією « Ходить гарбуз по городу».

На святі також пригадали приготування  традиційної народної страви – українського борщу.  Шляхом гри «Звари борщик» діти називали інгредієнти, які входять до його складу.

Учні 2- Б класу підготували цікаві загадки, цим самим змусили всіх добре помислити, перш ніж дати правильну відгадку.

Флешмоб у виконанні учнів 4-Б класу  додав запалу в проведення чудового свята. 

На завершення дійства всіх учасників та гостей свята частували стравами із гарбуза : кашею, пирогами, цукатами, запіканками та іншими смаколиками.

Такі свята для нашої школи є традицією, адже вони в першу чергу допомагають дітям відчути красу і гармонію навколишнього середовища, виховують повагу до народної мудрості,   а головне - прищеплюють любов до рідного краю.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019