Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как сделать потолок из гипсокартона. Как сделать подвесной потолок в доме. Какой потолок лучше сделать. Отделка ванной комнаты. Быстрая отделка ванных комнат панелями. Отделка ванной комнаты пластиковыми панелями. Кровля крыши профнастилом. Качественные материалы для кровли крыш. Крыша из мягкой кровли. Самоделки для сада. Успешные самоделки для сада своими руками. Самоделки для сада и огорода. Ванная мебель для ванной комнаты. Купить мебель для ванных комнат недорого. Заказ мебели для ванной комнаты. Бизнес малое производство. Самый малый бизнес идеи производство. Новый бизнес производство. Монтаж дверей своими руками. Быстрый монтаж входных дверей. Легкий монтаж пластиковых дверей. С чего начать ремонт квартиры. Быстрый ремонт дома с чего начать. Ремонт своими руками для начинающих.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Розіп’ята душа на хресті всевишньої печалі PDF Друк e-mail
Субота, 24 листопада 2018, 00:00

Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рану в серці України, пов’язану з Голодоморами 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років , загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримувати життя. З метою гідного  вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу у Олександрівській філії було організовано та проведено ряд тематичних уроків пам’яті, години скорботи.

Презентації  за темами: «І запалали свічки пам’яті та скорботи» (11 клас), «Голодомор на Олександрівщині» (9 клас), «Були колись страшні часи» (1-4 класи), «З присвятою замордованим голодом…» (6класи), «Жнива скорботи» (5 клас), «Голгофа голодною смертю» (7 клас), «Кривава ціна українського хліба 20-30-х років ХХ століття» (10 клас), «Упокорення голодом» (8 клас).

У шкільній бібліотеці оформлено виставку літератури «Чорні сторінки історії».

23 листопада учні 9 класу разом з вчителем української мови та літератури Вихрист Н. О. та бібліотекарем Лушпай Л. М. провели загальношкільний урок-реквієм з нагоди вшанування жертв голодомору та політичних репресій на тему : «Твій біль , Україно».

Документальні фільми, факти зі спогадів жителів Олександрівки, твори українських письменників та поетів вплелися у канву заходу, торкнулися душі кожного. Учні та педагоги школи вшанували хвилиною мовчання пам’ять про тих, хто став жертвою Голодоморів в Україні, а також і тих, хто за колосок не доносив на брата, не відривав окраєць хліба від голодних дитячих ротів, не торгував святинею… Мовчазним висновком, що ятрив душі і пломенів у очах учасників,  яскріло: «Хай не повторяться ніколи жахіття Голодоморів!».


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019