Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Людина починається з добра PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 листопада 2018, 10:58

Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в учнів школи наші педагоги. Це стане для дитини одним з головних уроків для отримання високого звання – “ЛЮДИНА”. В Олександрівській філії з 13 по 16 листопада пройшов Тиждень милосердя й доброти під назвою «Людина починається з добра». Ряд цікавих, виховних і пізнавальних заходів було проведено:

 
  • акція « Скарбничка добрих справ» (1-11 класи);
  • створення колективних листівок - побажань «Я поділюся з тобою добротою» (1-9 класи);
  • колективна творча справа «Допомога нашим друзям – птахам» (виготовлення годівничок, 1-6 класи);
  • веселі перерви для молодших школярів «Даруй добро…» ( флеш-моб для учнів 1-4 класів);
  • фотовиставка домашніх улюбленців « Якщо друг у тебе є, життя радісним стає» ( 1 -8 класи).

Активними учасниками  фотовиставки стали учні 1-4 класів.

Оригінальна у виготовлені годівничок була учениця 6-Б класу Бортник Каріна.

Учні школи долучилися до акції  « Скарбничка добрих справ».

Вони зібрали одяг, іграшки для дітей, які їх потребують .

Товкун Інна Вікторівна разом зі своїми вихованцями виготовили «Квіти побажань» і дарували їх учням, вчителям, батькам та гостям школи. 

Добрі справи мають стати доброю традицією, яку потрібно підтримувати і зробити кредом свого життя кожному громадянину нашої Батьківщини. Не залишайтеся байдужими! Будьте добрими, милосердними! 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019