Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День Наума PDF Друк e-mail
П'ятниця, 14 грудня 2018, 14:16

14 грудня відзначається день пророка Наума, який вважається покровителем науки й розуму і має в народі іще одне ім’я – Грамотник.  Останнім часом давні народні традиції повертаються і в сучасну українську школу. Так, 14 грудня Свято Наума відзначили майбутні першокласники Олександрівської філії КЗ “Олександрівське НВО №1”.

 Тут знайшлося місце і пісням, і танцям, і віршам, і грі на музичному інструменті (флейті) та навіть показу бойового мистецтва “Самбо”. Гарного настрою також додали виступ студії мод “Колаж”( керівник І.В. Товкун) та пісні у виконанні вокального ансамблю “Фантазери” ( керівник Н.В. Журило). Маленькі дошкільнята збагатилися красою народних традицій, стали учасниками веселих ігор "Так і не так","Метелики та бджілки", були задіяні до флешмобу та отримали маленькі подарунки від майбутніх вчителів Халаїм Г.В. і Чепурнової О.П.

Свято Наума не залишило байдужим нікого. І є підозра, що малюки й діти 4-х класів, які брали участь у дійстві, і ті, хто сидів у залі, потай попросили пророка їм допомагати у складних лабіринтах правопису та арифметичних задач. І хочеться вірити, що пророк Наум дослухався до прохань дітвори.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019