Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День пам’яті героїв Крут PDF Друк e-mail
Вівторок, 29 січня 2019, 19:32

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут . До вшанування цієї гіркої історичної дати активно долучилися й учні Олександрівської філії. Цього дня у закладі було проведено ряд заходів: урок історії для учнів 10 класу « Битва під Крутами : вони були такими молодими» (вчитель Бабич Л.А.),  учні 9  класу з вчителем Бабич Л.А.    переглянули та обговорили документальний фільм «Молода кров. Бій під Крутами» .

Для учнів 8-их  і 10 класів (класні керівники Личак В.І., Бабич Л.А.) разом з ученицею 10 класу Червоненко Аліною підготували і провели виховну годину - реквієм «Трагедія, подвиг, пам’ять». Вони  підготували історичний матеріал та вірші про героїв , які боролись за волю та мир на нашій землі. В кінці заходу всі діти  хвилиною мовчання вшанували пам’ять українських юнаків, що полягли в бою під Крутами у січні 1918 року, героїв «Небесної сотні», що у січні-лютому 2014-го віддали своє життя за Гідність і Свободу нації, бійців АТО, які на Східному фронті полягли смертю хоробрих, щоб не допустити поневолення України  у ХХІ сторіччі.

Бібліотекар філії Лушпай Л.М. провела для учнів 9-го класу (класний керівник Вихрист Н.О.) годину пам’яті «Крути – бій за майбутнє!». Діти ознайомились із причинами та ходом подій, які розгортались у далекому січні 1918 року.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019