Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


"Мовний турнір" між учнями 6 і 7 класів, присвячений Міжнародному дню рідної мови PDF Друк e-mail
Четвер, 21 лютого 2019, 18:38

З метою формування у підростаючого покоління розуміння того, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава; розширення знань про красу і багатство української мови; виховання в дитячих душах почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, глибокої поваги до материнської мови

та в рамках відзначення Міжнародного дня рідної мови в Олександрівській філії вчителем української мови та літератури Мовчан А. В. було організовано і проведено мовний турнір, який пройшов під гаслом «Як парость виноградної лози плекайте мову». Його активними учасниками стали дві команди : «Словограй» ( збірна  6-А і 7-А кл) та «Мовознавці» (збірна 6-Б і 7-Б кл).  Команди виявили свою кмітливість і здібність в різноманітних конкурсах : « Розминка», «Далі..далі..»,  «Орфографія – королева грамотності», « Прощавай, суржику», « Хвилинка-цікавинка», «Словникар», «Цікавий наголос».

Членами журі були  Гуровська Ірина (8-А) та Червоненко Аліна (10 кл).

З невеликим розривом перемогу виборола команда «Словограй».

Велику допомогу в конкурсах командам надавали їх помічники - Кигим Карина та Кулик Леся (8-А кл.).

Без доброї та активної підтримки вболівальників  не було б такої гармонії та запалу під час проведення турніру.

Захід закінчився музичним номером у виконанні Лушпай Олени.

Усі учасники свята дійшли висновку, що  треба цінувати рідну мову – нетлінний скарб українського народу. Адже рідна мова – це мова дитинства, мова найпершого досвіду пізнання світу, основа перших взаємовідносин у суспільстві.

Ми бажаємо всім знати рідне слово. Хай служить воно  вірою і правдою!


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019