Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Батьківські збори «Підготовка учнів 9-го та 11-го класів до проведення ДПА та ЗНО» PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 березня 2019, 10:27

Як швидко плине час. Ніби вчора лунав першовересневий дзвінок, а незабаром він знову звучатиме, щоб сповістити про закінчення навчального року. Для декого це буде прощанням із школою, нагадає про вирішальний період у житті випускників – складання ДПА та ЗНО.

 

Нещодавно в Олександрівській філії у випускних класах відбулися батьківські збори, на яких було розглянуто ряд важливих питань, зокрема про підготовку учнів 9 та 11 класів до проведення ДПА та ЗНО цього року. Дружня бесіда з учнівським і батьківським колективами була проведена педагогами та адміністрацією закладу, а також велика роз’яснювальна робота, де разом прагнули віднайти шляхи до успішного складання іспитів. Заступник завідувача філії з навчально-виховної роботи Пиптя С.П. ознайомила присутніх з нормативними документами, якими керується адміністрація закладу КЗ «Олександрівське НВО №1» щодо закінчення навчального року та проведення ДПА в 9 класі.

 

Вчителями-предметниками було зазначено про активну й завчасну підготовку до проведення ДПА на консультаціях та в позаурочний час, забезпечення учнів матеріалами для самостійного опрацювання. Наголошено, що і на ДПА, і на ЗНО обов’язковими предметами є українська мова і література, математика, бо вони провідні при вступі до більшості вузів за різними спеціальностями.



 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019