Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Подвиг. Перемога. Пам’ять PDF Друк e-mail
Понеділок, 13 травня 2019, 19:22

Усе далі відходять у минуле грізні роки Другої світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто поклав на вівтар перемоги своє життя. Той, хто пережив цю війну, ніколи не зможе про неї забути! Вона назавжди залишиться в їх пам'яті і серці! І молоде покоління, яке народилося вже після тих подій, повинні завжди зберігати пам'ять про ті лихоліття.

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Олександрівській філії було проведено ряд різних заходів. Для учнів 1-3 класів -   уроки  пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ, здобуваючи жадану перемогу.

Цікаву зустріч « Розкажи мені про ветерана» організувала Лушпай Л. М. для учнів 4-5 класів . Під час її проведення Вихрист Наталія Олексіївна розповіла про свого батька, Дробота Олексія Хомовича, який дев»ятнадцятилітнім юнаком потрапив на фронт, був розвідником, мужньо захищав свою землю від ворога.

До болі зворушливу героїко-патріотичну виховну годину «Перемога в серцях поколінь» організувала і провела  Лушпай Л.М. для учнів 6-11 класів. Звучали теплі слова, вірші та пісні у виконані учасників. Під час проведення  зверталась увага на те, якою саме ціною дісталась перемога та які наслідки вона залишила. Всі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019