Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Країна спортивних розваг PDF Друк e-mail
Середа, 05 червня 2019, 21:04

В Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО» №1 започатковано нову традицію: проведення спортивно-родинного свята "Країна спортивних розваг". За 2 дні до завершення навчального року вчителі, учні, батьки та працівники школи подарували собі море позитивних емоцій, у черговий раз продемонструвавши єдність шкільної родини.

Розпочалось свято веселою шкільною руханкою (Токаренко О.В.), яку під бадьору скандинавську мелодію дружно виконали учні з 1 по 10 клас разом зі своїми класними керівниками. Під час проведення змагання «Тато, мама і я – спортивна сім’я», в якому взяли участь збірні команди 1 – 4 класів (А проти Б), спортивний азарт та емоції не залишили байдужими жодного, хто був присутній на святі. Для учнів 5 – 6 класів цікавими були «Веселі старти», а старшокласників згуртувала гра у волейбол. Неочікуваною  та непередбачуваною для дітей стала гра в малюкбол, адже на спортмайданчик вийшли 2 команди вчителів та працівників школи, капітанами яких були завідувач філії та заступник з навчально-виховної роботи. Тоді в старшокласників виникла ідея зіграти у волейбол проти дорослих. І хоча команда дітей і стала переможеною, це аж ніяк не вплинуло на їх настрій.

На завершення спортивно-родинного свята працівники кухні пригощали всю шкільну родину смачним козацьким кулішем, а гарний настрій, позитивні емоції ще довго вирували в душі кожного учасника дійства.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019