Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Країна спортивних розваг PDF Друк e-mail
Середа, 05 червня 2019, 21:04

В Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО» №1 започатковано нову традицію: проведення спортивно-родинного свята "Країна спортивних розваг". За 2 дні до завершення навчального року вчителі, учні, батьки та працівники школи подарували собі море позитивних емоцій, у черговий раз продемонструвавши єдність шкільної родини.

Розпочалось свято веселою шкільною руханкою (Токаренко О.В.), яку під бадьору скандинавську мелодію дружно виконали учні з 1 по 10 клас разом зі своїми класними керівниками. Під час проведення змагання «Тато, мама і я – спортивна сім’я», в якому взяли участь збірні команди 1 – 4 класів (А проти Б), спортивний азарт та емоції не залишили байдужими жодного, хто був присутній на святі. Для учнів 5 – 6 класів цікавими були «Веселі старти», а старшокласників згуртувала гра у волейбол. Неочікуваною  та непередбачуваною для дітей стала гра в малюкбол, адже на спортмайданчик вийшли 2 команди вчителів та працівників школи, капітанами яких були завідувач філії та заступник з навчально-виховної роботи. Тоді в старшокласників виникла ідея зіграти у волейбол проти дорослих. І хоча команда дітей і стала переможеною, це аж ніяк не вплинуло на їх настрій.

На завершення спортивно-родинного свята працівники кухні пригощали всю шкільну родину смачним козацьким кулішем, а гарний настрій, позитивні емоції ще довго вирували в душі кожного учасника дійства.


Переглянути фото


 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019