Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


День Гідності та Свободи PDF Друк e-mail
Четвер, 21 листопада 2019, 09:15

З давніх-давен українці славились своєю працьовитістю, чесністю, мужністю та волелюбством. Протягом багатьох століть в українців намагались відібрати волю, але весь час народ відстоював своє право жити так, як він звик.

21 листопада 2014 року люди вийшли на Майдан з мирною акцією. Тоді все і почалося… Події розвивалися стрімко. День за днем набували неочікуваних поворотів.

В Олександрівській філії проводились заходи до Дня Гідності та Свободи. Лушпай Л.М. та Пиптя С.П. з учнями 9-А класу провели годину пам’яті. Учні мали змогу погортати сторінки календаря тих подій, згадати і героїв Небесної сотні, і тих, хто відстоював і відстоює право волі на Сході країни. Також хвилиною мовчання вшанували пам'ять випускника школи Олександра Куценова, який віддав життя за Україну в Іловайському котлі.

Класними керівниками проводились інформаційні хвилинки та класні години.



 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019