Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Батьківські збори 11 клас 2019 PDF Друк e-mail
Неділя, 10 листопада 2019, 09:30

З метою ознайомлення та роз’яснення процедури реєстрації та особливостей проведення ЗНО-2020, підвищення психолого-педагогічної грамотності батьків, 08 листопада 2019 року в Олександрівській філії КЗ «Олексаксандрівське НВО №1» відбулися батьківські збори з питань проведення та підготовки до ЗНО у 2020 році в форматі діти-батьки-учителі.

На зборах були присутні члени адміністрації, класний керівник, практичний психолог, вчителі-предметники, батьки та учні випускного класу.

Відповідно до порядку денного виступили практичний психолог Тищенко О.А. з питанням «Формування психологічної готовності випускників до участі в ЗНО-2020» та заступник завідувача з навчально-виховної роботи Пиптя С. П., яка ознайомила батьків з чинними нормативними документами Міністерства освіти і науки України, Українського центру оцінювання якості освіти, Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, які регулюють процеси організації та проведення ЗНО у 2020 році; повідомила, що учні, які в 2020 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, складають Державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з української мови і літератури (українська мова), а також із математики або історії України (за вибором учня), третій предмет – за вибором учнів.

Батьки були ознайомлені з термінами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, з особливостями реєстрації, необхідними документами для здійснення реєстрації та з можливістю участі майбутніх випускників у пробному ЗНО. Завідувач Олександрівської філії Брайко Л.Д. звернула увагу на те, що в навчальному закладі існує система роботи вчителів по підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання, постійно проводиться повторення вивченого матеріалу, а щодо учнів, то вони повинні виконувати зразки тестових завдань та обговорювати їх разом з учителями, регулярно відвідувати шкільні гуртки по підготовці до ЗНО.

Також Лариса Дмитрівна акцентувала увагу батьків на правилах поведінки учнів під час проведення ЗНО, на заборону мати при собі будь-які засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друковані, рукописні матеріали тощо, та наголосила на необхідність батькам і учням серйозно поставитися саме до організації та проведення ЗНО, тобто завчасно дізнатися про місце проведення ЗНО з відповідного предмету та обов’язково з собою мати всі необхідні документи. Вчителі, які викладають предмети в 11 класі, а саме: Мовчан А.В., Бабич Л.А., Воєводіна Н.П., Личак В.І., Береза Н.А. у своїх виступах звернули увагу на систему підготовки до ЗНО, надали поради щодо повторення матеріалу за 5-10 класи, запропонували тренуватися розв’язувати тести, які пропонуються для абітурієнтів on-line та відвідувати шкільні гуртки та консультації.

Класний керівник 11 класу, Мовчан А.В., наголосила на необхідності батькам і учням серйозно поставитися саме до підготовки, організації та проведення ЗНО та підкреслила, що завданням педагогічного колективу є надання організаційної та інформаційної допомоги, батьківського колективу - безпосередня допомога, підтримка учнів 11 класу та участь у процесі підготовки до ЗНО-2020, а учнівського колективу – відповідальне відношення у підготовці до ЗНО-2020.



 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019