Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Тиждень початкових класів PDF Друк e-mail
Понеділок, 07 грудня 2020, 14:46

 

Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності молодших школярів,формування у них допитливості,бажання пізнавати нове.Серед найбільш дієвих способів формування позитивного ставлення до навчання і пізнання є проведення тижня початкових класів.
Відбувся Тиждень початкових класів із 30 листопада по 5 грудня .Кожен день мав свою спрямованість:
 Казки,Природи,Здоров'я,
Української мови,Англійської мови.
Діти із задоволенням розгадували загадки про казкових героїв,впізнавали  казки та персонажів за уривками та ілюстраціями,інсценізували улюблені казки,брали участь у різноманітних конкурсах,вікторинах,іграх,
квестах,
виготовляли різні поробки,розв'язували ребуси,кросворди,виконували цікаві мовні завдання,розповідали улюблені вірші,скоромовки,розучували та проводили нові фізкультхвилинки,гралися на перервах у народні ігри,забавлянки.
Завдяки активній участі всіх дітей ,ентузіазму та творчому підходу вчителів тиждень початкових класів пройшов цікаво,весело та пізнавально.
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019