Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Всеукраїнська акція "Нагодуй птахів взимку" PDF Друк e-mail
П'ятниця, 18 грудня 2020, 12:30

 

Зима - улюблена багатьма з нас пора року, з якою асоціюється сніг, ялинка, новорічні свята та казкові зимові пейзажі. Саме зима - пора року, коли пернаті друзі потребують нашої допомоги, щоб вижити в голодні часи, оскільки, в холодну пору під сніговим покривом залишається велика частина раціону птахів. Більшість з них не заготовляють собі їжу на зиму і шукають його практично постійно, скрізь, де це можливо.
Найбільш традиційним способом підгодівлі зимуючих птахів є організація годівниць. "Пташині їдальні" приносять користь не лише природі, а й самій людині.
По-перше, птахи, яких ви приваблюєте до свого саду, знищують шкідників-комах. Думаю, всі добре знають гарне українське прислів'я "Де багато пташок-там нема комашок".
По-друге, за птахами дуже цікаво та приємно спостерігати.
Здобувачі освіти 1-Б, 4-А, 5-Б і 6-А класів Олександрівської філії КЗ "Олександрівське НВО №1" разом з класними керівниками та вчителем біології Пиптею Світланою Петрівною долучилися до Всеукраїнської акції "Нагодуй птахів узимку" і організували акцію "Годівничка-це просто і корисно!". Діти творчо та з натхненням підійшли до цієї акції. З гарним настроєм,ентузіазмом та  цікавими ідеями виготовляли годівнички різної форми, аби птахам було затишно і вони відчували себе в безпеці. "Будівельними матеріалами" стали пластикові пляшки, сітки,  старий посуд тощо. 
Потім, учні насипали в годівнички різноманітного (смачного і корисного для птахів) корму і почепили їх на деревах в нашому шкільному саду.
Діти з великим захопленням і радістю спостерігали, як птахи зліталися до своїх "їдалень" і клювали насіння, цвірінькаючи при цьому, ніби висловлюючи свою вдячність.
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019