Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Продовжується акція "Нагодуй птахів взимку" PDF Друк e-mail
Понеділок, 15 лютого 2021, 17:59

Для птахів, які не покидають свою Батьківщину і в холодний період року, зима – важка, а часом і голодна, пора. Через холод птахи витрачають багато енергії для зігрівання свого тільця. Їм потрібно відновлювати свої запаси, тобто якомога краще харчуватися, щоб пережити морози. А сніги замітають поля та ліси, ховаючи від птиці будь-які сліди їжі. В цей час птахам як ніколи потрібна наша допомога.
         Кожного року у нашому навчальному закладі  проходить екологічна акція  " НАГОДУЙ ПТАХІВ ВЗИМКУ!" і триває з грудня до березня місяця.  Приємно і радісно з того, що ніхто з дітей не залишився  байдужим до долі пташиного царства. Діти разом з вчителями та батьками виготовили годівнички, розвісивши їх на території школи та біля власних будинків. Тож відтепер у новеньких «пташиних їдальнях» пернаті зможуть поласувати різноманітними смаколиками від школярів. Кожного дня вони наповнюють годівнички корисним зерном та насінням, тому що підгодівля обов’язково має бути систематичною, без перерв, інакше вона може зашкодити птахам. Звикнувши знаходити корм на певному місці кожного дня, птахи, не знайшовши його, не полетять відразу в інше місце, а будуть чекати й знаходитись неподалік, втрачаючи час та сили, а в морозні дні можуть загинути. Тепер нашим птахам не страшний зимовий холод!

         Ми закликаємо усіх небайдужих приєднатися до акції та регулярно підгодовувати птахів!

      
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019