Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Пам'ятаємо! Перемагаємо! PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 травня 2021, 14:23
 ПАМ’ЯТЬ

І живуть у пам’яті народу

Його вірні дочки і сини,

Ті, що не вернулися з походів

Грізної, великої війни.

Їх життя, їх помисли високі,

Котрим не судилось розцвісти,

Закликають мир ясний і спокій,

Як зіницю ока, берегти.

   В. Симоненко

У Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО №1»  під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено заходи, присвячені Дню пам’яті  та примирення.

Для дошкільнят групи «Веселята» були проведені  уроки  пам’яті «Героїчне минуле», на яких продовжували формувати в дітей уявлення про поняття «держава», «рідна земля»; знайомити з героїчним минулим українського народу,  учити шанувати ветеранів війни, шанобливо ставитися до народної пам’яті.

Бібліотекар Чипіга О.Б. провела виховну годину з учнями 6-А класу на тему «Грізними стежинами війни», та учнями 8-А класу було переглянуто відеоролик «А журавлі сумно курличуть з неба», підготувала  бібліотечну виставку.

      Класні керівники провели виховні години. Було організовано вітання ветерана війни Опанасенка Петра Тимофійовича.

Заключною частиною став відеоролик від 10 класу «Ніколи знову»ета  якого: виховувати у дітей почуття патріотизму; поважне ставлення  до історичної пам’яті свого народу. www.facebook.com/melliessko/videos/1130197534132756

Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир! Любімо одне одного!

 Так сталося, що цьгоріч 9 травня ми відзначали не тільки День Перемоги, але й День матері. Мама - найсвятіше слово для усіх . Саме вона, МАМА, дає нам життя. Вона - берегиня роду людського. Ми усім завдячуємо мамі.

         Учні Олександріської філії теж вшанували жінку –матір, жінку – берегиню, жінку- порадницю.

         Класні керівники 1-4 класів та педагог-організаторпровели  квест на тему «Компліменти для мами».

         З  учнями 5-9 класів були проведені виховні години, присвячені Дню Матері.

         Був створений  відеоролик «Мамо, тобі низенько вклонюсь»за участі учнів 10 класу та учасників шкільного хору «Цвіт калиновий» (керівник Н.Журило) www.facebook.com/melliessko/videos/1129410497544793

 

               

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019