Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


ОП 2021 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 17 вересня 2021, 13:55

На виконання наказу директора КЗ «Олександрівське НВО №1» «Про проведення тижня з охорони праці» від 09 вересня  2021 року № 210 з 13 по 17 вересня 2021 року в Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО №1» проходив тиждень охорони праці.  Мета проведення Тижня охорони праці: комплексне розв’язання питань забезпечення умов виховання, навчання і праці учасників освітнього процесу та активізація діяльності закладу з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.
Для проведення тижня з охорони праці було створено комісію, головою якої призначено заступника завідувача з навчально-виховної роботи Пиптю С.П.

 

Комісією було розроблено план заходів тижня з охорони праці, відповідно якого протягом тижня перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, відповідних інструкцій; ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці, безпеки життєдіяльності із здобувачами освіти, працівниками, журналу адміністративно-громадського контролю; виконання положень розділу з охорони праці колектив­ного договору, стану охорони праці в кабінетах підвищеної небезпеки, харчоблоку, котельні, спортивному залі,  перевірено наявність планів евакуації на кожному поверсі і в кабінетах, поновлені куточки охорони праці і доповнені новою інформацією, ознайомлено працівників з рекомендаціями «Про вжиття протиепідемічних заходів у вогнищі COVID-19 в закладах освіти». Також під час тижня з охорони праці проведено рейд-перевірку з виконання учнями вимог безпеки життєдіяльності. У ході рейду-перевірки виявлено, що під час навчальних занять у спортивній залі перед початком уроків вчителі проводять інструктажі з безпеки життєдіяльності та контролюють їх дотримання учнями під час освітнього процесу.

 

 

 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019