Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Новини

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Патріотичний першовересень PDF Друк e-mail
Четвер, 04 вересня 2014, 19:23

Наш спільний дім — єдина Україна,
Сьогодні всіх дітей скликає на урок.
Щаслива буде хай кожнісінька дитина
І впевнено в науку робить крок
 

  Такими словами розпочався День знань в Олександрівському НВК №3. Нинішнього року це свято відзначалося особливим патріотизмом в кольорах, промовах і настроях. На святкову лінійку більшість школярів та педагогів  прийшли у вишиванках, на дівочих голівках – українські віночки, майстерно заплетені косички із червоними маками або синьо-жовтими стрічками, яскраво, з національним колоритом, прибраний фасад школи та головні атрибути свята – дзвоник та ключ до знань.   

  Цього дня відкрилась сторінка шкільного життя для нових мешканців Країни Знань – 42 першокласників, яких у перший же день оточили любов’ю й увагою їхні перші вчителі – Вихрист Наталія Василівна та Коніченко Юлія Олексіївна.

 Зі святом Першовересня учнів, вчителів, батьків щиро вітали директор НВК Литвин Л.І. та заступник голови Олександрівської РДА Кириченко В.С.

  З особливим хвилюванням зву

чали слова Гімну України та гімну третьої школи у виконанні вокальної групи та всієї шкільної родини закладу.

   Корзини з барвистими  квітами до пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятника Першій вчительці поклали кращі учні школи: Коробейко Аліна, Литвин Сергій, Чепурнова Яна, Бабич Віталій .  

   44 учні 2 – 8 та 10-х класів нагороджено Похвальними листами за особливі успіхи у навчанні, більше 30 кращих спортсменів отримали грамоти за активну участь у спортивному житті школи та району.

    Маленькі першачки з дитячою безпосередністю обіцяли добре вчитись та стати успішними  й видатними людьми в державі.

   Учні випускного 11 класу із сумом говорили пр

о останній рік навчання у школі. Крім того, подарували першокласникам незвичайний подарунок-оберіг – глиняний горщик, у який вклали земні скарби – колоски жита, пшениці, чебрець, гілочки вишні, горобини, яблуні, кору дуба, любисток, пояснивши при цьому їхні символічні значення.

    А ще на згадку про їхнє перше шкільне свято подарували як символ шкільного життя маленькі дзвіночки та жовто-блакитні кульки й стрічки.

   Перший дзвінок із рук учениці 1-А класу Білої Оксани та учня 11-го класу Литвина Сергія у 2014-2015 навчальному році не просто запрошував до Країни знань, його дзвінкоголоса мелодія закликала до мирного неба над головою, до відновлення спокійного й стабільного життя, до єднання народу в надскладний для України період історії.

   По закінченню свята всі учні та батьки були запрошені на перший в навчальному році урок під назвою «Україна – єдина країна», який старанно підготували класні керівники разом зі своїми вихованцями.

 

 
 



Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019