Навигатор сайта (путь к странице)

Головна

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Педагогічний колектив
 Педагогічний колектив закладу


PDF Друк e-mail

altБабич Лариса Анатоліївна

Народилася 19 березня 1968 року в Новоукраїнському р-ні Кіровоградської області.

У 1985 р. закінчила Новоукраїнську середню школу № 4 і вступила на історичний факультет Кіровоградського державного педагогічного інституту.

У 1990 р. отримала спеціальність вчителя історії та німецької мови. Свою педагогічну діяльність Лариса Анатоліївна розпочала в Бандурівській неповній середній школі, де викладала історію.

З 1991 р. Лариса Анатоліївна працює в Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3, спочатку вихователем, а згодом за­ступником директора з виховної роботи. З 1994 року працює вчителем історії, має вищу кваліфікаційну категорію.

За час роботи в школі вчителька виявила ґрунтовний рівень знань, високий професіоналізм. Вона володіє ефективними формами і методами навчання, роз­виває творчі здібності учнів. Її вихованці були переможцями районних, регіональних та обласних олімпіад з історії та права. Вчитель стала призером районного конкурсу «Вчитель року-2005».

Л. А. Бабич нагороджена грамотами обласного та районного відділів освіти, Почесною грамотою Міністерства освіти та науки України (2007 р.).

 

 

altБак Тетяна Анатоліївна

Народилася 18 жовтня 1964 р.

Після закінчення Олександрівської восьмирічної школи № 3 у 1980 р. вступила на відділ обслуговуючої праці і креслення Корсунь-Шевченківського педагогічного училища, в якому навчалася до 1984 р. Спочатку працювала вихователем Родниківської середньої школи, а з 1985 р. Тетяна Анатоліївна – вчитель Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3.

Т. А. Бак працює над проблемою «Формування творчих здібностей дітей на уроках обслуговуючої праці». Вчитель розвиває творчу уяву, фантазію учнів, формує естетичний смак, виховує повагу до традицій нашого народу. Неодноразово проводила районні та обласні семінари вчителів трудового навчання, нагороджена грамотами районного відділу освіти та управління освіти Кіровоградської обласної держав­ної адміністрації. Її вихованці є переможцями районних олімпіад з трудового навчання, проводили в школі виставки робіт та фестивалі дитячої творчості. В 2006 році вчитель отримав звання «Старший вчитель».

Тетяна Анатоліївна брала участь у шкільному та районному конкурсах «Вчитель року-2003» і стала призером та лауреатом премії Б. М. Кузика.

 

 

alt

БезсмолаТетяна Іванівна

Народилася 16 серпня 1953 р. у смт Олександрівка Кіровоградської області.

Свою педагогічну діяльність розпочала у 1970 р. на посаді старшої піонервожатої Новоосотської восьмирічної школи.

З 1972 р. працювала старшою піонервожатою в Олександрівській середній школі № 1. Після закінчення історичного факультету Полтавського педагогічного інституту ім. В. Г. Короленка Тетяна Іванівна викладає географію в Олександрівській школі № 3.

Тетяна Іванівна – вчитель вищої кваліфікаційної категорії, «Старший вчитель». Т. І. Безсмола є керівником районного мето­дичного об’єднання вчителів географії. На уроках застосовує нетрадиційні форми і методи роботи, використовує опорні логічні схеми, вчить самостійно працювати з довідковим матеріалом, розвиває творчі здібності учнів.

Досвід роботи вчителя над проблемою «Прийоми зацікавлення учнів на уроках географії» вивчався районним відділом освіти. Творчі напрацювання Т. І. Безсмолої рекомендовано для впровадження в роботу вчителями району. Учні Тетяни Іванівни стають призерами районних і обласних олімпіад з географії, ними зібрано багатий краєзнавчий матеріал. У 2001 році стала лауреатом премії Б. М. Кузика.

У 2006 році у співавторстві з Кузиком Борисом Миколайовичем видала навчальний посібник з географії рідного краю "Стежинами рідного краю".

 

 

alt

Береза Наталія Андріївна

Народилася 23.11.1968 року в селі Триліси Олександрівського району Кіровоградської області. У 1990 році закінчила Кіровоградський державний педагогічний інститут імені О. С. Пушкіна та отримала спеціальність «вчитель математики і фізики».

Наталія Андріївна в Олександрівській школі І–ІІІ ст. № 3 працює з 2007 року та має кваліфікаційну категорію «Спеціаліст І категорії». Н. А. Береза є керівником районного методичного об’єднання вчителів фізики. Вчитель на уроках створює такі навчальні ситуації, які сприяють розвитку логічного мислення, уваги, пам’яті, критичного мислення.

 

 

 

 

alt

БрайкоЛариса Дмитрівна

Народилася 1 лютого 1972 р. у с. Бірки Олександрівського р-ну Кіровоградської області.

У 1989 р. із золотою медаллю закінчила Бірківську середню школу, склала вступні іспити і стала студенткою факультету української мови та літератури Кіровоградського державного педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна. Свою педагогічну діяльність молода талановита вчителька розпочала у 1996 р. викладачем рідної мови Ставидлянської школи, втілила в життя свою дитячу мрію.

З 1997 р. працює вчителем української мови та літератури, а з 2000 р. ще й заступником директора з виховної роботи Олександ­рівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3.

У 2006 році стала переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу заступників директорів з виховної роботи. У 2006 році стала лауреатом премії Б. М. Кузика.

Молода, енергійна, вона завжди в творчому пошуку. Виховує в учнів любов до предмета, рідного краю, проводить шкільні свята. Педагогічне кредо Лариси Дмитрівни: «Щоб дати учням іскринку знань, учителеві потрібно ввібрати ціле море світла».

 

 

 

alt

ВариводаТетяна Іванівна

Народилася 3 жовтня 1975 року в м. Нова Одеса Миколаївської області. У 1992 році закінчила з відзнакою Олександрівську загаль­ноосвітню школу І–ІІІ ст. № 3. З 1992 до 1996 р. навчалася в Кіро­воградському державному педагогічному інституті імені Володимира Винниченка та отримала спеціальність вчителя початкових класів. Свою педагогічну діяльність розпочала вчителем трудового навчан­ня в Кримківській загальноосвітній школі І–ІІІ ст.

З 2005 року Тетяна Іванівна працює психологом в Олександрівській Зш І–ІІІ ст. № 3. Закінчила Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки.

 

 

 

 

alt

Винник Валентина Миколаївна

Народилася 31 жовтня 1978 року в смт Олександрівка Кіровоградської області. В 1995 році закінчила Олександрівську школу № 1 та вступила до Кіровоградського державного педагогічного уні­верситету імені Володимира Винниченка. У 2000 році отримала диплом про вищу освіту за спеціальністю «Історія та народознавство». З 2000 року розпочала свою педагогічну діяльність у Красносілків-ській загальноосвітній школі. З 2007 року працює на посаді вихователя Олександрівської ЗшІ–ІІІ ст. № 3.

 

 

 

 

altВихрист Наталія Василівна

Народилася 6 червня 1973 р. у с. Соснівка Олександрівсько-го р-ну Кіровоградської області.

У 1990 р. закінчила Олександрівську загальноосвітню школу № 3. Свою педагогічну діяльність розпочала на посаді старшої піонервожатої Триліської середньої школи. Закінчила педагогічний факультет Кіровоградського державного педагогічного інституту імені Володимира Винниченка.

З 2003 р. працює на посаді вихователя та вчителя початкових класів Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3.

 

 

 

altВихрист Наталія Олексіївна

Народилася 30 вересня 1960 р. у смт Олександрівка Кіровоград­ської області.

У 1982 р. закінчила філологічний факультет Харківського педа­гогічного університету ім. Максима Горького і одержала призначення на роботу в Охочинську середню школу Новодолазько-го р-ну Харківської області учителем української мови та літератури. Згодом викладала рідну мову та літературу в середній школі № 29 м. Кіровограда.

З 1984 до 1992 р. працювала вчителем та директором школи у смт Усть-Камчатськ Камчатської області.

У Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3 працює з 1992 року. У 1996 р. була учасником районного конкурсу «Вчитель року».

Наталія Олексіївна – досвідчений учитель. Вона виявляє високий рівень педагогічної майстерності, постійно застосовує нестандартні форми і методи проведення уроків.

З 2001 р. очолює шкільне методичне об’єднання вчителів гуманітарного циклу.

Учитель вищої кваліфікаційної категорії, у 1999 р. нагороджена Грамотою Міністерства освіти України. Її кредо: «Учитель мусить бути творцем. Навчаючи інших, потрібно вчитися самому, постійно перебуваючи в педагогічному пошуку». У 2007 році стала лауреатом премії Б. М. Кузика.

 

 

alt

Воєводіна Наталія Петрівна

Народилася 9 червня 1970 р. у смт Олександрівка Кіровоградської області.

У 1987 р. закінчила Олександрівську середню школу № 1 та вступила на природничий факультет Мелітопольського державного педагогічного інституту. Після закінчення вузу отримала спеціальність вчителя географії та біології середньої школи і розпочала свою педагогічну діяльність вчителем географії Родниківської середньої школи.

У Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3 працює з 1994 року. В своїй роботі використовує різноманітні форми і методи навчання. Наталія Петрівна навчає вмінню глибоко розуміти екологічні проблеми, прищеплює дітям любов до природи. Її вихованці беруть активну участь в обласних та всеукраїнських акціях, зльотах, екологічних конкурсах.

 

 

 

alt Глушина Надія Леонідівна

Народилася 24 грудня 1960 р. у смт Олександрівка Кіровоград­ської області.

У 1985 р. закінчила філологічний факультет Кіровоградського державного педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна і одержала спеціальність вчителя російської мови та літератури.

З 1985 р. викладає російську мову та зарубіжну літературу в Олександрівській школі № 3. У своїй роботі застосовує методи компаративного аналізу та креативного навчання, що сприяє розвитку творчих здібностей школярів. Педагогічним кредо вчителя є слова О. М. Толстого: «В людині закладені безмежні джерела творчості, інакше б вона не стала людиною». Має вищу кваліфікаційну категорію.

Н. Л. Глушина очолює шкільну творчу групу вчителів гуманітарного циклу та є членом обласної творчої групи вчителів-словесників з проблеми: «Пошуки шляхів аналізу художнього твору». Надія Леонідівна нагороджена грамотами Міністерства освіти. В 2000 р. її нагороджено знаком «Відмінник освіти України» та присвоєно звання «Старший вчитель». У 2001 р. її працю відзначено премією Б. М. Кузика. У 2004 р. стала призером районного та лауреатом обласного конкурсу «Вчитель року».

 

 

altДіброва Алла Дмитрівна

Народилася 27 липня 1969 р. у смт Олександрівка Кіровоград-ської області.

З 1991 р. після закінчення Черкаського державного педагогіч­ного інституту ім. 300-річчя возз’єднання України з Росією працює вчителем хімії Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3, має першу кваліфікаційну категорію. За час роботи в школі показала себе творчим, знаючим учителем. Алла Дмитрівна любить дітей, користується повагою колег та учнів, бере активну участь в організації і проведенні позакласних та позашкільних заходів. Її учні є переможцями районних і регіональних олімпіад з хімії та біології.

Проводить засідання предметного гуртка, на яких впроваджує новітні технології навчання та виховання учнів. Своєю роботою і щирістю намагається зрозуміти душу дитини, виховати в ній паростки добра і людяності. Нагороджена грамотою відділу освіти Олександрівської районної державної адміністрації.

 

 

  

alt

Дустмурадова Ділором Саідмуратівна

Народилася 12 червня 1986 р. в с. Лозуватка Компаніївсько-го р-ну Кіровоградської області. З 1992 до 2001 р. навчалася в Ло­зуватській ЗШ, а з 2001 до 2003 р. – в Лебединській ЗШ № 2, яку закінчила зі срібною медаллю. З 2003 до 2008 р. навчалася в Кіро­воградському ДПУ ім. Володимира Винниченка за спеціальністю «Російська мова та зарубіжна література», також отримала спеціалі­зацію «Практичний психолог в закладах освіти».

З 4 вересня 2008 р. – соціальний педагог в Олександрівській ЗШ № 3.

 

 

 

 

altЖурило Наталія Василівна

Народилася 6 грудня 1970 р. у смт Олександрівка Кіровоград-ської області.

У 1988 р. з відзнакою за вивчення музики, іноземної мови та російської літератури закінчила Олександрівську середню школу № 1. У тому ж році вступила на музично-педагогічний факультет Кіровоградського державного педагогічного інституту ім. О. С. Пуш­кіна.

У 1993 р. здобула освіту у вищому навчальному закладі й роз­почала свою педагогічну діяльність вчителем музики Олександрів-ської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3. Наталія Василівна впро­ваджує активні форми музичної освіти: керує хоровим колективом «Цвіт калиновий», вокальною групою «Розмай», які перемагали на районних оглядах вокальних і хорових колективів. У 2003 р. шкільний хор «Цвіт калиновий» став дипломантом обласного конкурсу «Золотий Орфей».

Н. В. Журило невтомно виявляє талановитих дітей, розвиває їхні здібності, вчить розуміти музику, створювати в уяві цілісні музичні образи. Має вищу кваліфікаційну категорію. У 2005 році стала лауреатом премії Б. М. Кузика, цього ж року стала переможцем обласного конкурсу «Вчитель року» в номінації «Вчитель музики» та лауреатом всеукраїнського професійного конкурсу.

 

 

alt Іващенко Григорій Тарасович

Народився 28 листопада 1951 р. у с. Івангород Олександрівсько­го р-ну Кіровоградської області.

У 1969 р. закінчив Івангородську середню школу і був призваний до лав Радянської Армії.

З 1972 р. працював у Івангородській середній школі військовим керівником та вчителем математики.

У 1977 р. заочно закінчив фізико-математичний факультет Чер­каського державного педагогічного інституту і отримав спеціальність вчителя математики та креслення.

У 1978 р. очолив педагогічний колектив Івангородської серед­ньої школи. Він проявив високу виконавчу дисципліну, вміння організувати роботу педагогічного колективу, утверджував у свідомості колег та вихованців розуміння відповідальності за доручену справу.

З 1982 до 1987 р. Григорій Тарасович працював дільничним інспектором у справах неповнолітніх Олександрівського районного відділу внутрішніх справ.

У 1987 р. повернувся до викладацької роботи. Працював на посаді заступни­ка директора з навчально-виховної роботи Новоосотської восьмирічної школи.

З 1990 р. викладає математику та інформатику в Олександрівській загально­освітній школі І–ІІІ ст. № 3.

За плідну багаторічну працю Григорій Тарасович Іващенко нагороджений грамотами Міністерства освіти і науки України, обласного та районного від­ділів освіти, має звання «Старший вчитель», учитель вищої категорії.

 

 

alt

Коваль Світлана Анатоліївна

Народилася 3 листопада 1964 р. у смт Олександрівка Кіровоград­ської області.

У 1982 р. закінчила Олександрівську середню школу № 2 і про­довжила навчання в Олександрійському педагогічному училищі ім. Василя Сухомлинського.

Свою педагогічну діяльність розпочала на посаді вихователя Олександрівської школи-інтернату.

У 1994 р. здобула вищу освіту в Кіровоградському державно­му педагогічному інституті ім. Володимира Винниченка.

У Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3 працює педагогом-організатором, а з 2005 року – вихователем ГПД.

Світлана Анатоліївна вміло організовує дитячий колектив. Вона керує шкільною командою дружини юних пожежних «Факел», яка у 2003 р. стала перемож­цем районного та призером обласного конкурсів.

 

 

altКотенко Наталія Анатоліївна

Народилася 18 липня 1962 р.

У 1979 р. закінчила Олександрівську середню школу № 1.

У 1986 р. завершила навчання на педагогічному факультеті Кіро­воградського державного педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна.

З 1986 р. працює вихователем та вчителем молодших класів Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3.

Глибоко знаючи особливості психології молодших школярів, Наталія Анатоліївна у своїй роботі використовує різні форми і ме­тоди навчання. На уроках вчителька спонукає учнів до мислення, прищеплює любов до рідної мови.

За нелегку працю на педагогічній ниві Наталія Анатоліївна відзначена Почесною грамотою управління освіти Кіровоградської обласної державної адміністрації.

 

 

 

altКурганський Микола Вікторович

Народився 14 серпня 1988 р. в с. Стебня Черкаської області. У 2003 р. закінчив Триліську ЗШ І–ІІІ ст. № 3, а у 2005 р. – Олек­сандрійський коледж імені Василя Сухомлинського за спеціальністю «Початкове навчання».

З 2005 до 2007 р. викладав фізичну культуру у початкових та старших класах Олександрівської ЗШ І–ІІІ ст. № 3. Велику ува­гу приділяв розвитку фізичної культури школи. Проводив заняття з баскетболу.

Молодий педагог усі свої вміння прикладав для створення оп­тимальних умов під час проведення уроків та позакласних занять. Шкільна баскетбольна команда школи, яку тренував Микола Вікторович, у 2006 році отримала першість серед шкіл району.

У 2007 році Микола Вікторович був призваний до лав Збройних сил України.

 

 

 

  

 

altЛевенець Людмила Вікторівна

Народилася 24 січня 1976 року в с. Бовтишка Олександрів-ського району. У 1993–1998 рр. навчалася в Кіровоградському ДПУ імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Математика та фі­зика». З 1998 року працювала в місті Кіровограді в СШ № 29 вчите­лем математики. З 2003 до 2005 р. – учитель математики та фізики Олександрівської філії Кіровоградського професійного ліцею побу­тового обслуговування.

З 2 вересня 2008 року – вчитель математики та фізики в Олек­сандрівській ЗШ І–ІІІ ст. № 3.

 

 

 

 

alt

Лень Ірина Олександрівна

Народилася 2 квітня 1985 року в смт Олександрівка Кіровоград­ської області. У 2002 році закінчила Олександрівську ЗшІ–ІІІ ст. № 3 із золотою медаллю. У 2006 році закінчила Кіровоградський де­ржавний педагогічний університет імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Викладач української мови та літератури». З 2007 р. працює на посаді педагога-організатора Олександрівської ЗШ І–ІІІ ст. № 3.

 

 

 

 

 

altЛитвин Альона Василівна

Народилася 7 травня 1981 р. у смт Олександрівка Кіровоград-ської області.

У 2003 р. закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка і отримала спеціаль­ність вчителя української мови, української та зарубіжної літератури. Того ж року розпочала свою трудову діяльність учителем трудового навчання в Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3.

З 2006 р. працює на посаді вчителя української мови та літератури. У 2004 р. Альона Василівна стала переможцем районного конкур­су молодих учителів. У 2008 році молодому вчителю встановлено ІІ кваліфікаційну категорію.

 

 

 

alt

Литвин Людмила Іванівна

Народилася 14 січня 1970 р. у смт Олександрівка Кіровоград-ської області.

У 1985 р. закінчила Олександрівську восьмирічну школу № 3, а у 1987 р. – Олександрівську середню школу № 1.

У 1987 р. розпочала свою педагогічну діяльність на посаді стар­шої піонервожатої Олександрівської середньої школи № 1.

З 1987 до 1994 р. навчалася на історичному факультеті Кіро­воградського педагогічного університету імені Володимира Винни­ченка та отримала спеціальність вчителя історії та народознавства.

З 1995 до 2001 р. працювала на посаді заступника директора з виховної роботи Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 2.

У 2001 р. очолила Олександрівську загальноосвітню школу І–ІІІ ст. № 3. У своїй роботі директор приділяє увагу розвитку творчих здібностей дітей та педагогів. У 2005 р. нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти та науки України. Людмила Іванівна Литвин – учитель історії вищої кваліфіка­ційної категорії, «Старший учитель», а у 2007 р. нагороджена спільною грамотою Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації.

За підтримки колишнього учня Б. М. Кузика у школі було відкрито унікаль­ний музейно-історичний комплекс, який складається з 14 кабінетів на честь колишніх учителів, у центрі якого є Музей Вчителя.

За впровадження нових якісних підходів в управлінні та організації навчаль­но-виховного процесу школи Людмила Іванівна була відзначена срібною та зо­лотою премією Б. М. Кузика.

Вихованці Людмили Іванівни з 2005 року є переможцями обласних експеди­цій «Краса і біль України», «Історія міст і сіл».

З 2004 р. у співавторстві з Б. М. Кузиком видала ряд книг та навчальних посібників для учнів та вчителів: «Олександрівські університети. Історія Олек-сандрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3» (2004), навчальний посіб­ник «До цілющих джерел рідної землі», методичний посібник «Краєвид» (2006), навчальний посібник для учнів «Джерело вічності. Основи православної культу­ри» (2007)., «Олександрівські університетети. Історія Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст..№3» (2009), «Благовіст. Основи православної етики» (2009).

 

 

 

alt

Личак Валентина Іванівна

Народилася 16 березня 1965 р. у смт Олександрівка Кіровоград­ської області.

У 1983 р. вступила на факультет іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна, який з від­знакою закінчила у 1988 р.

Після закінчення вузу працювала в загальноосвітній школі на Полтавщині, потім у Соснівській загальноосвітній школі Олександ­рівського р-ну Кіровоградської області.

З 2002 р. В. І. Личак – учитель іноземної мови вищої кваліфі­каційної категорії Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3, працює над проблемою «Впровадження активних форм роботи на уроках англійської мови». Її учні були призерами район­них та регіональних олімпіад з іноземної мови.

Стала призером шкільного і районного конкурсів «Учитель року», лауреатом премії Б. М. Кузика.

 

  

 

altЛушпай Лариса Миколаївна

Народилася 4 березня 1974 року в с. Івангород Олександрів-ського району Кіровоградської області. З 1981 до 1991 р. навчалася в Івангородській середній школі, яку закінчила з золотою медаллю.

Продовжуючи сімейну традицію (мама, Ганна Якимівна Мель­ник, 35 років викладала українську мову та літературу, а сестра Людмила й зараз працює на освітянській ниві), вступила до Кіро­воградського державного педагогічного інституту імені Володимира Винниченка на філологічний факультет.

З 1996 до 2002 р. працювала керівником народної самодіяльної агітаційно-художньої бригади «Голос часу» в Олександрівському районному Будинку культури.

З 2002 до 2008 р. – соціальний педагог в Олександрівській філії Кіровоградського ліцею побутового обслуговування.

З 2008 р. – бібліотекар Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3 та вчитель української мови та літератури.

  

 

 

alt

Лушпай Світлана Петрівна

Народилася 9 листопада 1971 р. у с. Вищі Верещаки Олександ­рівського р-ну Кіровоградської області.

У 1993 р. закінчила природничий факультет Черкаського дер-жавного педагогічного інституту ім. 300-річчя возз’єднання України з Росією і отримала спеціальність учителя хімії та обслуговуючої праці.

У 1992 р. розпочала свою педагогічну діяльність учителем хімії Вищеверещацької середньої школи.

Світлана Петрівна продовжила сімейну традицію. Її мати, Люд­мила Іванівна Лушпай, – учитель фізики, директор Вищевереща-цької загальноосвітньої школи, сестра Лариса також закінчила педа­гогічний інститут.

З 2002 р. Світлана Петрівна – учитель хімії вищої кваліфіка­ційної категорії, заступник директора з навчально-виховної роботи Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3. В своїй роботі Світла­на Петрівна керується принципами доброти, щирості, відвертості, завжди при­ходить на допомогу колегам. Її учні неодноразово ставали переможцями район­них та регіональних олімпіад з хімії.

У 2004 р. році стала лауреатом премії Б. М. Кузика.

 

 

altПодкопаєва Світлана Володимирівна

Народилася 14 січня 1969 р.

Обираючи професію вчителя початкових класів, Світлана Володи­мирівна наслідувала приклад своєї матері, Марії Прокопівни Ведути.

У 1990 р., після закінчення Кіровоградського державного педа­гогічного інституту ім. О. С. Пушкіна, почала свій трудовий шлях в Олександрівській середній школі № 1.

Світлана Володимирівна – добра, привітна, щира, тому її люб­лять і діти, і колеги. На уроках застосовує різноманітні форми і методи роботи: слово вчителя, самостійне виконання завдань, ін­дивідуальну роботу з кожною дитиною.

У 1999 р. нагороджена грамотою районного відділу освіти.

С. В. Подкопаєва – спеціаліст першої кваліфікаційної категорії, завідує кабінетом патріотичного виховання.

 

 

 

altСухенкоЮрій Григорович

Народився 23 червня 1974 р. в с. Триліси Олександрівського р-ну Кіровоградської області. У 1991 р. закінчив Триліську середню школу і пішов до лав Збройних сил України. З 1995 до 2000 р. на-вчався в Кіровоградському державному педагогічному університеті ім. Володимира Винниченка та отримав спеціальність вчителя фі­зичної культури. Свою педагогічну діяльність розпочав у Триліській ЗШ. З 2006 р. працює на посаді вчителя фізичної культури та ДПЮ в Олександрівській ЗШ І–ІІІ ст. № 3. За час роботи в школі проявив себе вмілим організатором та спеціалістом. За два роки школа знову відновила свою першість серед шкіл району.

 

 

 

 

Терещенко Валентина Павлівна

altНародилася 1 січня 1957 р. у с. Галаганівка Чигиринського р-ну Черкаської області.

Після закінчення восьмирічної школи продовжила навчання в Олександрійському педагогічному училищі.

У 1982 р. завершила навчання в Кіровоградському педагогічному інституті ім. О. С. Пушкіна.

З 1978 р. працює вчителем початкових класів Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3.

Валентина Павлівна очолює районну школу передового педа­гогічного досвіду, є головою шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів. Учитель досконало володіє методикою викладання в молодших класах, використовує найновіші досягнення педагогічної науки. В. П. Терещенко нагороджена грамотами Міністерства осві­ти, значком «Відмінник освіти України», має звання «Вчитель-методист».

У 2002 р. за високу педагогічну майстерність В. П. Терещенко нагороджена премією Б. М. Кузика.

 

  

 

 

alt Ткаленко Раїса Федорівна

Народилася 27 вересня 1955 р. у с. Іванівка Олександрівсько-го р-ну Кіровоградської області.

Після закінчення Триліської середньої школи за рекомендацією Олександрівського райкому комсомолу працювала старшою піонер­вожатою Іванівської восьмирічної школи.

У 1979 р. закінчила Олександрійське педагогічне училище і була призначена вчителем початкових класів Олександрівської восьми­річної школи № 3. У 2000 р. Раїса Федорівна працювала вчителем образотворчого мистецтва Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3.

З 2002 р. Р. Ф. Ткаленко – вихователь групи продовженого дня. Доброю, лагідною мамою називають діти свого вихователя. У групі завжди затишно. Казка, розповідь, гра – основа роботи педагога.

 

 

 

 

altТовкун Інна Вікторівна

Народилася 19 червня 1975 р. у м. Кіровограді.

У 1997 р. закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

До 2000 р. керувала дитячою художньою студією в Олексан­дрівському районному Будинку культури.

З 2000 до 2002 р. була керівником студії мод районного Бу­динку дитячої творчості та вчителем образотворчого мисте-цтва Олександрівської школи № 2. З 2002 р. Інна Вікторівна працює в Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3, активно розвиває творчі здібності учнів. Роботи І. В. Товкун (батик та аплікації з пуху) відмічені дипломом на виставці мистецтва під час творчого звіту майстрів мистецтв та художніх колективів Кіровоградської облас­ті в національному Палаці «Україна» у 1999 р. Інна Вікторівна Товкун – один із авторів герба та прапора Олександрівського р-ну.

У 2002 р. за високий професіоналізм та розвиток творчих здібностей нагороджена премією Б.М. Кузика. Нині І. В. Товкун керує шкільною дизайнерською студією «Зорецвіт». У 2008 році вчителю встановлено вищу кваліфікаційну категорію.

 

 

alt

Токаренко Оксана Володимирівна

Народилася 27 серпня 1977 р. в смт Олександрівка Кіровоградської області.

У 1994 році закінчила Олександрівську ЗШ І–ІІІ ст. № 3 та вступила до Олександрійського училища культури на факультет хореографії, який закінчила в 1998 році. Свою педагогічну діяльність розпочала у 2000 року на посаді керівника хореографічної студії районного Будинку культури. З 2004 року призначена на посаду вчителя хореографії Олександрівської ЗШ І–ІІІ ст. № 3.

У 2005 році вступила на факультет фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та почала викладати фізичну культуру. Оксана Володимирівна веде шкільну танцювальну студію «Візаж». Її хореографічні композиції прикрашають шкільні свята.

 

 

 

altХалаїм Галина В’ячеславівна

Народилася 31 серпня 1970 р. у смт Олександрівка Кіровоградської області.

У 1991 р. закінчила факультет педагогіки і методики початкового навчання Кіровоградського державного педагогічного інститутуім. О. С. Пушкіна і отримала спеціальність вчителя початкових класів.

З 1991 р. Галина В’ячеславівна – вчитель початкових класів Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3. Педагог працює над проблемою «Ігрові форми роботи на уроках читання як засіб розвитку творчих здібностей молодших школярів».

За роки роботи з учнями початкових класів проявила себе умілим організатором дитячого колективу та творчим учителем. На уроках за­стосовує ігрові прийоми розвитку швидкості читання, розвиває творчі здібності учнів при роботі з прислів’ями, загадками, ребусами, кросвордами, часто проводить нестандартні уроки: КВК, брейн-ринг, урок-подорож.

У 2002 р. стала переможцем районного конкурсу «Учитель року» та лауреа­том премії Б. М. Кузика. Завідує кабінетом на честь І. К. Сухини.

 

 

alt

Чернишенко Володимир Петрович

Народився 1 січня 1960 р. у с. Несваткове Олександрівського р-ну Кіровоградської області.

З дитинства захоплювався технікою, а в дванадцять років вже впевнено керував автомобілем.

У 1976 р. після закінчення Несватківської восьмирічної школи вступив на відділ трудового навчання та креслення Олександрійського педагогічного училища.

У 1980 р. був направлений на роботу вчителем у Полтавську об­ласть.

Після служби в Радянській Армії повернувся в рідне село.

У 1982 р. працював учителем трудового навчання та креслення Івангородської середньої школи.

З 1990 р. Володимир Петрович викладає трудове навчання та креслення в Олександрівській загальноосвітній школі І–ІІІ ст. № 3.

Володимир Петрович завжди у вирі шкільних справ. Ніколи не відмовить у допомозі. Золотим рукам майстра завжди знайдеться діло.

 

 

altЧернишенко Любов Олексіївна

Народилася 16 січня 1960 р. у смт Олександрівка Кіровоградської області.

Закінчила Олександрійське педагогічне училище, потім Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. О. С. Пушкіна і отримала спеціальність вчителя російської мови та літератури.

З 1980 р. працює в Олександрівській середній школі № 3. В різні роки працювала вчителем російської мови та зарубіжної літератури, вихователем, класоводом, заступником директора з виховної роботи, вчителем української мови і літе­ратури, головою профспілки школи. Педагогічне кредо вчителя: «Усіляко і по-всякчас доносити до учнів чистоту, багатство, красу й велич української мови». Навчання дітей поєднує з розвитком їхніх творчих здібностей, виховує любов до художнього слова, народних звичаїв. Любов Олексіївна – керівник шкіль­ної команди КВК «Єгорушки». Її творчість, винахідливість, талант організатора з кожним роком виявляються все яскравіше.

Л. О. Чернишенко – режисер презентації книг Б. М. Кузика та В. В. Білошапки «У плині часу», «Олександрівський меридіан».

Працю вчителя відзначено грамотами Міністерства освіти України (1990 р.), обласного та районного відділів освіти. У 2002 р. Л. О. Чернишенко нагороджена премією Б. М. Кузика. ратури, головою профспілки школи. Педагогічне кредо вчителя: «Усіляко і по-всякчас доносити до учнів чистоту, багатство, красу й велич української мови». Навчання дітей поєднує з розвитком їхніх творчих здібностей, виховує любов до художнього слова, народних звичаїв. Любов Олексіївна – керівник шкіль­ної команди КВК «Єгорушки». Її творчість, винахідливість, талант організатора з кожним роком виявляються все яскравіше.

Л. О. Чернишенко – режисер презентації книг Б. М. Кузика та В. В. Біло­шапки «У плині часу», «Олександрівський меридіан».

Працю вчителя відзначено грамотами Міністерства освіти України (1990 р.), обласного та районного відділів освіти. У 2002 р. Л. О. Чернишенко нагороджена премією Б. М. Кузика.

 

 

altЧорна Алла Анатоліївна

Народилася 14 грудня 1971 р. у смт Олександрівка Кіровоград­ської області.

У 1989 р. закінчила Вуктильську середню школу № 2 (Комі АРСР). У тому ж році вступила на фізико-математичний факультет Сиктивкарського державного університету.

У 1990 р. продовжила навчання у Кіровоградському державному педагогічному інституті ім. Володимира Винниченка, який закінчила у 1996 р. і отримала спеціальність вчителя математики та інформатики.

У 1996 р. розпочала свою педагогічну діяльність вчителем математи­ки Олександрівської восьмирічної школи № 4. Алла Анатоліївна навчала дітей математиці в Бірківській загальноосвітній школі І–ІІІ ст.

З 2000 р. А. А. Чорна працює вчителем математики Олександрівської загаль­ноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3, має вищу кваліфікаційну категорію, володіє методикою викладення предмета. Алла Анатоліївна працює над проблемою: «Самостійність та диференціація на уроках математики з використанням інтерактивних технологій навчання». Вчитель розробляє дидактичні матеріали, проводить нестандартні уроки та виховні заходи. Працює над розвитком мислення, пам’яті, уяви учнів, викликає інтерес до вивчення математики. У 2007 році стала призером всеукраїнського конкурсу. Її вихованці є неодноразовими переможцями районних та регіональних олімпіад з математики. Нагороджена грамотою відділу освіти Олександрівської РДА та управління освіти Кіровоградської обласної дер-жавної адміністрації.

 
 

altЧорнобай (Морська) Валентина Григорівна

Народилася 20 липня 1949 р. у с. Мазепинцях Білоцерківського р-ну Київської області.

У 1969 р. розпочала свою педагогічну діяльність старшою піо­нервожатою на Київщині.

У 1972 р. переїхала в Олександрівку, працювала старшою піо­нервожатою в Олександрівській восьмирічній школі № 4.

У 1977 р. закінчила Кіровоградський державний педагогіч­ний інститут ім. О. С. Пушкіна і почала викладати українську мову в Олександрівській восьмирічній школі № 3.

На уроках використовує багатий народознавчий матеріал. Разом з учнями створила карту народних ремесел Олександрівського району, організу­вала літературно-драматичний гурток, обладнала в кабінеті етнографічний куто­чок та «Кобзареву світлицю». Педагогічне кредо педагога: «Вчити дітей бачити, мислити, відкривати і дивуватися».

Валентина Григорівна – досвідчений педагог, творча особистість. Пише вір­ші, постійно друкується в районній газеті «Вперед». Вчитель за покликанням, доброзичлива і душевна людина – такою знають її учні та колеги. Вона виховала не одне покоління вчителів, які зараз працюють у школах району. Серед них Ірина Іванівна Сіра, Любов Петрівна Нестройна, Алла Анатоліївна Тимко.

За сумлінну педагогічну працю В. Г. Чорнобай нагороджена знаком «Відмінник освіти України», медаллю «Ветеран праці», Грамотою Міністерства освіти і науки України.

 

 

alt

Чумак Світлана Станіславівна

Народилася 10 грудня 1985 р. в смт Олександрівка Кіровоград-ської області. У 2003 році закінчила Олександрівську ЗШ І–ІІІ ст. № 3 із золотою медаллю та вступила на факультет філології та жур­налістики Кіровоградського державного педагогічного універси­тету імені Володимира Винниченка. У 2007 р., отримавши диплом бакалавра з відзнакою, розпочала свою педагогічну діяльність на посаді вчителя української мови та літератури та англій­ської мови в Олександрівській ЗШ І–ІІІ ст. № 3.

 

 

 

 

 

altШевченко Тетяна Петрівна

Народилася 15 квітня 1979 р. в селі Михайлівка Черкаської об­ласті.

У 1996 р. закінчила із золотою медаллю Олександрівську ЗШ № 2. У 2001 р. закінчила факультет початкових класів Кіровоградського державного університету імені Володимира Винниченка, а у 2004 р. – факультет іноземних мов цього вищого навчального закладу. Свою педагогічну діяльність розпочала на посаді педагога-організатора Олександрівської ЗШ І–ІІІ ст. № 3. З квітня 2006 р. працює на посаді вчителя іноземної мови Олександрівської ЗШ І–ІІІ ст. № 3. За час роботи на посаді крім викладання іноземної мови велику увагу приділяє підготовці шкільної команди інтелектуалів, які неодноразово були переможцями районного конкурсу. Молодий педагог, маючи неабиякі організаторські здібності, досконало освоїла методику організації літнього оздоровлення в школі та успішно застосовує її на практиці.

 

 





Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019